قهوه اکوادور

بررسی و شناخت قهوه اکوادور

مجله قهوه – این کشور کوچک یعنی اکوادور؛ ممکن است در لیست مشهورترین کشورهای تولیدکننده قهوه در جهان نباشد، اما اگر از شهرها به کوه‌های آند یا حوضه بارور آمازون بروید، گیلاس‌های قهوه را در مزارع کوچک به‌آرامی در حال رسیدن خواهید یافت. اما یک قهوه اکوادور چه مشخصات عطروطعمی دارد؟ مناطق مختلف کدامند؟ و با چه انواع و روش‌های فرآوری روبرو خواهید شد؟ من با چندین متخصص صحبت کردم تا از این موضوع مطلع شوم. برای کشف پاسخ‌ها ادامه این مقاله را بخوانید:

شیرینی یک قهوه اکوادور

چه چیزی یک قهوه اکوادور را مشخص می‌کند؟ شیرینی. همه مصاحبه‌شوندگان من در این مورد اتفاق‌نظر دارند.

Carlos de Valdenebro مدیر کشوری Caravela Coffee می‌گوید که قهوه‌های اکوادور آبدار و پیچیده هستند، با مقدار زیادی نت مربا، شیرینی، اسیدیته متوسط ​​و میوه‌های زرد.

تد استاچورا، مدیر قهوه در قهوه‌های استوا در ایالات‌متحده، می‌گوید که برای بهترین قهوه‌هایی که از اکوادور بیرون می‌آید، آنچه من پیدا می‌کنم یک درجه عطروطعم بسیار غلیظ است.

نت‌هایی که این بهترین قهوه‌ها دارند شامل طعم‌هایی که نوعی میوه سنگی هستند، مانند هلو، زردآلو، مقدار زیادی آلو و میوه‌های کم اسید.

آن‌ها هنوز اسیدیته خوبی دارند و برخی از بهترین قطعات دارای ویژگی‌های گل نیز هستند. این فقط یک قهوه کاملاً متعادل و سیرکننده [هنگام نوشیدن] است که اکوادور ارائه می‌دهد.

دیوید کاستل، معاون ارشد رئیس شرکت قهوه بدون کافئین سوئیس، می‌گوید که شرکت وی اخیراً یک قهوه تک اکوادوری را برای سری محصولات کوچک خود با نسخه‌های محدود تهیه کرده است. او می‌گوید که اکوادور به دلیل شیرینی قهوه‌هایش برجسته است.

«من قهوه‌های اکوادوری را با اسیدیته بالا نمی‌بینم، اما آنچه من به‌طور مداوم می‌یابم یک قهوه با بادی خامه‌ای و به‌ویژه قهوه‌های با طعم شیرین‌تر است که می‌شناسم … نه خیلی میوه‌ای و نه اسیدیته زیاد. برای من، این‌یک قهوه بسیار راضی‌کننده است.»

کشوری کوچک با پتانسیل‌های بزرگ

باوجود طعم منحصربه‌فرد قهوه اکوادوری، محبوبیت پایین آن عجیب به نظر می‌رسد؛ اما یک دلیل وجود دارد که معروفیت آن به‌اندازه قهوه کلمبیا یا برزیل نیست.

این امر به دلیل کمبود پتانسیل نیست بلکه به این دلیل ساده است که محصول کشور کم است و متأسفانه در حال کاهش.

طبق گزارش سرویس کشاورزی خارجی USDA (FAS) 2017/2018، اکوادور فقط 87 هزار هکتار قهوه برداشت کرده است، حتی اگر 200 هزار هکتار کاشته شده باشد.

اما چرا کمبود سرمایه‌گذاری وجود دارد؟ و چرا این‌همه هکتار کاشته شده بدون کاشت باقی‌مانده است؟ مخصوصاً در کشوری با چنین مشخصات طعمی خوش‌طعم و ارتباط نسبتاً خوبی با کشورهای واردکننده.

چرا تولید قهوه کاهش می‌یابد؟

کارلوس می‌گوید که دلایل زیادی برای کاهش قهوه در اکوادور وجود دارد:

بهره‌وری پایین: مزارع به‌طور متوسط ​​400 کیلوگرم قهوه در هکتار تولید می‌کنند. کارلوس به من گفت که این یک‌سوم بهره‌وری در کلمبیا است.

رکود دلار: در اوایل دهه 2000، اکوادور با بدترین بحران اقتصادی از زمان رکود بزرگ مواجه شد.

سیاستمداران که ناامید از راه‌حل بودند، به دلار شدن روی آوردند. اکوادور ارز محلی خود را رها کرد و در عوض دلار آمریکا را پذیرفت.

بااین‌حال، این کشور کنترل کمی بر سیاست پولی خود دارد و اکوادور هنوز ثبات اقتصادی کمتری نسبت به ایالات‌متحده دارد. این تأثیر ناگوار در تولید جوامع دارد و این امر به‌ویژه بسیاری از افراد را وادار به ترک مزرعه کرده است.

مهاجرت: کارلوس توضیح می‌دهد که با مبارزات اقتصادی اکوادور، نسل‌های جوان از مزارع و اغلب خارج از کشور به کشورهایی مانند اسپانیا، ایتالیا، ایالات‌متحده آمریکا، کانادا و انگلیس مهاجرت کرده‌اند.

میانگین سن کشاورزان

در مناطق روستایی، نسل‌های قدیمی‌تر برای تربیت مزارع عقب مانده‌اند. وی می‌گوید: «امروزه میانگین سن تولیدكننده قهوه 60 سال است، به این معنی كه نیروی كار پیر است.»

هزینه‌های بالای تولید: دلار سازی به این معنی بود که قیمت کالاها در اکوادور اکنون به قدرت اقتصاد ایالات‌متحده گره‌خورده است – که گران‌تر از کشورهای آمریکای لاتین است و با این کار، حقوق نیز باید افزایش یابد.

کارلوس به من می‌گوید که یک برداشت کننده قهوه در اکوادور حدود 20 دلار در روز درآمد کسب خواهد کرد که به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از کلمبیای همسایه است.

وی می‌گوید: «این امر آن را به یك گلوله برفی تبدیل می‌کند، ازآنجاکه اكوادور نه‌تنها از سطح پایین تولید برخوردار است بلكه تولید آن نیز بسیار گران است.»

بااین‌حال تصور اینکه تولید قهوه اکوادور به‌سادگی در حال کاهش است، اشتباه خواهد بود. برای یک کشور کوچک، اکوادور از تنوع قابل‌توجهی برخوردار است – ازنظر آب‌وهوا، انواع و مزارع و روش‌های کشاورزی.

مناطق مختلف رشد قهوه اکوادور

اکوادور که در شمال غربی آمریکای جنوبی واقع‌شده است، با اقیانوس آرام همسایه است. در داخل کشور، رشته‌کوه‌های آند طول کشور را طی می‌کند؛ و سپس، در شرق، آمازون را پیدا می‌کنید.

طبق گفته فائو، «پنجاه‌درصد تولید قهوه در استان‌های ساحلی اتفاق می‌افتد.

استان منابی 30 درصد از کل تولید را تشکیل می‌دهد. نواحی آمازون و سیرا (کوه) به ترتیب 30 و 25 درصد تولید قهوه اکوادور را تشکیل می‌دهند.

قهوه روبوستا عمدتاً در آمازون کاشته می‌شود، درحالی‌که قهوه عربیکا در امتداد ساحل کشت می‌شود.»

در جنوب کشور، شما می‌توانید تیپیکا، کاتورا و بوربون را ببینید که در 1700–2،300 مترمربع رشد می‌کنند و عمدتاً در مناطق کوهستانی لوجا، آمازونی زامورا و سواحل ال اورو.

در شمال اکوادور، قهوه‌ای را می‌بینید که در Pichincha، Imbabura، Sucumbíos و Orellana کشت‌شده است. کارلوس به من می‌گوید که گونه‌هایی مانند کلمبیا و کاستیلو از کلمبیا واردشده و در اینجا کاشته شده است.

در استان ساحلی Manabí، قهوه به‌طورکلی با 600-800 m.a.s.l رشد می‌کند.

کارلوس آن را به‌عنوان «یک مکان جغرافیایی با آب‌وهوای خاص که در آن دما نسبتاً کم است، توصیف می‌کند که پتانسیل زیادی برای قهوه‌های فرآوری شده طبیعی دارد زیرا هوا پس از برداشت کاملاً خشک است.»

روش‌های پردازش

اکوادور به دلیل فرآوری شسته شده معروف است: روشی که منجر به قهوه‌های تمیز می‌شود. همچنین می‌توانید قهوه‌های کاملاً شسته یا دو شسته تهیه کنید – در حقیقت، این روش پردازشی است که برای قهوه دسته‌ای کوچک Swiss Water Typica-Caturra از زامورا استفاده می‌شود که نتیجه آن خلوص زیاد است و این باعث می‌شود که همه پیچیدگی‌ها و طعم‌های قهوه بدرخشند.

قهوه اکوادور ممکن است در مقایسه با قهوه همسایگان شناخته‌شده نباشد، اما شایسته توجه است و با شیرینی، بادی، میوه دهی و نت‌های گلدار می‌تواند یک فنجان قهوه دلچسب ارائه دهد.

منبع: perfect daily grind

نوشته آنجی کاترین مولینا اوسپینا

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *