مجله قهوه – بهعنوان یک صاحب کافیشاپ، مشتریان به شما اعتماد میکنند تا هر روز قهوهای عالی برای آنها سرو کنید. درحالیکه خرید یک قهوه مناسب یک روش عالی برای شروع است، نحوه مراقبت از قهوه نیز به همان اندازه مهم است. عوامل بسیاری وجود دارد که بر طعم قهوه شما در هنگام دمآوری تأثیر میگذارند و به همین دلیل است که برای کنترل و به حداکثر رساندن کیفیت باید تلاش کنید. در اینجا چهار اشتباه موثر بر کیفیت قهوه شما تأثیر میگذارند و راههای جلوگیری از بروز آنها را باهم مرور میکنیم. در ادامه دو خطای دیگر را نیز می خوانیم:
خطای شماره 3 – نادیده گرفتن روش عملکرد دستگاه اسپرسو یکی از اشتباه موثر بر کیفیت قهوه
دانستن درجه حرارت آب دستگاه اسپرسو مهم است – اما بدون تجهیزات تخصصی، ممکن است نتوانید بهطور دقیق را کنترل کنید. درحالیکه برخی از ماشینها به شما امکان میدهند درجه حرارت برای هر گروپ را تنظیم کنید، این تنظیمات میتواند بهطور تصادفی تغییر کند یا ممکن است برای قهوهای که تهیه میکنید بهینه نشده باشد. این امر روی کیفیت قهوه شما تأثیر میگذارد.
درجه حرارت آب باعث افزایش سرعت دمآوری قهوه و ایجاد تعداد بسیاری از ترکیبات طعمدهنده میشود. نوشیدنیها یا قهوههای مختلف ممکن است برای استخراج بهینه نیاز به دماهای مختلف داشته باشند.
اگر ماشینآلات شما به شما اجازه نمیدهد درجه حرارت آب را بهصورت دستی تنظیم کنید، اطمینان حاصل کنید که دیگ بخار آن درست کار میکند و عاری از مشکل است.
خطای شماره 4 – کیفیت آب را امتحان نکنید
یک ترکیب طعمدهنده با آب تمیز و اکسیژن شروع میشود که در آن pH خنثی است. آب غالباً حاوی ذرات آلی، رسوبات و سایر مواد است که میتواند بر طعم قهوه شما تأثیر منفی بگذارد و یک اشتباه موثر بر کیفیت محسوب می شود و باید قبل از دم کردن فیلتر شود.
آب همچنین برای استخراج عطروطعم قهوه نیاز به مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و بیکربنات دارد. بیشازحد بودن بسیاری از این مواد معدنی باعث ایجاد سنگآهک در دستگاه شما میشوند و ممکن است مشتریان را با قهوه خزدار یا کسلکننده مواجه کنند.
نصب فیلترهای تخصصی که از فیلتر کربن فیزیکی و فعال یا اسمز معکوس استفاده میکنند سودمند خواهد بود.
بااینحال، ازآنجاکه خصوصیات شیمیایی آب از منطقه به منطقه دیگر متفاوت است، شما باید آب مصرفی را نیز آزمایش کنید.
در آخر، اطمینان حاصل کنید که از سیستم صحیح فیلتراسیون استفاده میکنید و بهدرستی اقدام کردهاید.
اگر بهطور مرتب فیلترهای خود را جایگزین نکرده یا سیستم خود را برای یادآوری مجدد آب خود تنظیم نکردهاید، کیفیت قهوه شما کاهش مییابد.
منبع: perfect daily grind
نویسنده: پاول گلدینگ
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee