مجله قهوه – ظروف مخصوص قهوه و سازنده لوازم جانبی Kruve ابزار اندازهگیری آسیاب را به خط تجهیزات پالایش قهوه خود با نام Brewler اضافه کرد. ابزاری باریک که راهنمای تصویری برای بررسی اندازه ذرات قهوه زمین، اندازه کل لوبیا سبز یا بوداده و سایر اطلاعات ارائه میدهد.
Brewler یک خط کش نازک از فولاد ضدزنگ است و دارای حفرههای کوچک از چپ به راست است که قطرهایی برای اندازه لوبیا قهوه به همراه مقایسه اندازه ذرات آسیاب شده نشان میدهد.
در سمت دیگر این خط کش متریک در یک لبه و در امتداد مرکز یک سری از تبدیلهای مربوط به قهوه مانند اونس به گرم، پوند به کیلوگرم و سلسیوس به فارنهایت برای نقاط مشترک درجه حرارت دمآوری است.
ابزار اندازهگیری آسیاب
مارک کروپا، بنیانگذار Kruve در این خصوص میگوید: «با استفاده از سوراخهای موجود در ابزار اندازهگیری آسیاب Brewler، میتوانید بصری را بررسی کنید که آیا در محدوده 400-500 میکرون یا 1400-1500 میکرون وجود دارد.» وی میافزاید: «این وسیلهای برای جایگزینی Sifter برای تجزیهوتحلیل درجه آسیاب واقعی نیست، اما داشتن مقیاس میکرون سوراخ از 200 تا 1600 در ارزیابی اندازه کلی دستگاه قهوه کمک میکند.»
کروپا میگوید: صحبت کردن در خصوص قهوه برای ما مهم است. در حال حاضر این صنعت هنگام صحبت کردن در مورد دستورالعمل یا روش دمآوری از گرم، ثانیه و درجه استفاده میکند، اما مجبور است هنگام صحبت کردن در مورد آنچه احتمالاً یکی از مهمترین آنهاست، از اندازهگیریهای دلخواه مانند «استفاده از درجه متوسط» یا «چرخ نمک دریایی» استفاده میشود.
Brewler که اولین بار توسط این شرکت در اوایل ماه رونمایی شده است، قرار است ارائه را در ماه سپتامبر آغاز کند. این ابزار را میتوان بهصورت جداگانه از طریق وبسایت Kruve باقیمت 14.99 دلار خریداری کرد. هر مدل جدید Sifter نیز شامل یک Brewler در جعبه خواهد بود.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee