Flow rate

واژه نامه قهوه: میزان جریان Flow rate

مجله قهوه – میزان جریان Flow rate اغلب در رابطه با زمان موردبحث قرار می‌گیرد و کاملاً ساده، مدت‌زمانی که آب از قهوه و داخل فنجان عبور می‌کند را نشان می‌دهد. تنها روش دم کردن قهوه؛ هنگامی‌که به میزان جریان مراجعه نمی‌کنید، یک روش غوطه‌وری کامل است. در این موارد، ما هنوز علاقه‌مند به اندازه‌گیری زمان هستیم، اما این به معنای «زمان شیب‌دار» است – چه مدت قهوه و آب قبل از اتمام تولید کنار هم می‌نشینند.

سرعت جریان بیشترین تأثیر را با اسپرسو دارد. دلیل این امر این است که جریان اسپرسو مستقیماً با آسیاب در ارتباط است. اگر قهوه رقیق‌تر شود، عبور آب از آن سخت‌تر خواهد شد و سرعت جریان کم می‌شود. در مقابل، هرچه آسیاب درشت‌تر شود، فضای بیشتری بین ذرات وجود دارد و سرعت جریان سرعت می‌یابد. درجه آسیاب همچنین در روش‌های فیلتری بر سرعت جریان تأثیر می‌گذارد؛ مانند سایر متغیرهای دم کردن قهوه، ما باید میزان جریان را به‌عنوان بخشی از معادله بزرگ‌تر در نظر بگیریم و ارائه قوانین سخت و سریع دشوار است. ممکن است بشنوید که یک اسپرسو کامل 25 ثانیه جریان دارد. این ثابت نمی‌ماند: بسته به قهوه و آسیاب و همچنین دستورالعمل، در صورت دستیابی به نتایج بهینه، میزان جریان می‌تواند به طرز چشمگیری متغیر باشد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Flow rate

Flow rate is often discussed in relation to time – quite simply, the time it takes for the water to pass through the coffee and into the cup. The only method of brewing coffee when you would not reference flow rate would be a full-immersion method. In these instances we would still be interested in measuring time, but it would be in terms of “steep time” – how long the coffee and water sit together before the brew is finished. It is arguable that rate has the most impact with espresso. This is because flow in espresso is directly linked to grind.

If the coffee is ground finer, it will be trickier for the water to pass through it and the flow rate will slow down. Conversely, as the grind gets coarser, there is more room between the particles and the  rate will speed up.

Grind also affects flow rate in pour-over filter methods. Like all the variables in brewing coffee, we have to consider flow rate as part of a bigger equation and it is difficult to offer up hard-and-fast rules. You may hear that a perfect espresso has a flow rate of 25 seconds. This just does not hold up: depending on the coffee and the grinder, as well as the recipe, flow rate can range dramatically if optimal results are to be achieved

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *