جوایز پایداری

برندگان جوایز پایداری SCA سال 2020 معرفی شدند

مجله قهوه – هرساله SCA سه دسته را با جوایز پایداری معرفی می‌کند. برندگان جوایز 2020 که برای دستاوردهای آن‌ها در سمپوزیوم مجازی Re: co امسال شناخته می‌شوند، پنجشنبه، 16 ژوئیه معرفی شدند.

برنده پروژه “Las Manos del Café” در جوایز پایداری : یک پروژه توسط RGC Coffee Inc

کارگران مزرعه یکی از آسیب‌پذیرترین و نامرئی‌ترین شرکای زنجیره تأمین قهوه هستند و بااین‌حال، اکثر پروژه‌ها صرفاً بر بهبود رفاه تولیدکنندگان قهوه متمرکز می‌شوند. “Las Manos del Café” برای پاسخگویی به نیازهای کارگران مزرعه، تولیدکنندگان و سازمان‌های محلی کار می‌کند و درعین‌حال گزینه‌های دیگری را برای ایجاد اشتغال در صنعت قهوه ازنظر اجتماعی نیز مناسب‌تر نشان می‌دهد.

برای اولین باریک پروژه بر کارگران متمرکز است که کشاورزان مایل هستند 100٪ از حق بیمه اجتماعی را در رفاه خود به اشتراک بگذارند. محور اجرای این برنامه ایجاد مکانیسم‌هایی است که بتوانند کارهای کمیاب را برای فعالیت‌های مربوط به محصولات زراعی فراهم آورند و یک سری توصیه‌های عمومی را ارائه می‌دهند که باعث تقویت صنعت می‌شود.

این پروژه با همکاری با محققانی که از زمان شروع پروژه با آن‌ها همراه بوده‌اند، تأیید می‌کند که تا چه اندازه راه‌حل‌های اجراشده برای تولیدکنندگان، کارگران، صنعت و سازمان‌های محلی کار مؤثر هستند.

برنده مدل کسب‌وکار در جوایز پایداری : تعاونی قهوه کوفیس

تعاونی قهوه کوفیس یک واردکننده تجارت عادلانه و قهوه ارگانیک است که متعهد به بهبود وضعیت معیشت کشاورزان قهوه در مقیاس کوچک، ارائه خدمات به اعضای خود و ایجاد ارتباطاتی است که تأثیر احیاکننده و پایدار دارد. این تعاونی در سال 1999 تأسیس شد، هفت گونه قهوه پیش رو، یک سیستم نوآورانه واردات قهوه را ایجاد کرد که باعث تقویت روابط درازمدت با کشاورزان به‌عنوان شرکای تجارت شد و به اولین تعاونی قهوه سبز که متعلق به رُستری ها است، تبدیل شد. امروزه، شرکت‌های تعاونی کوفیس 23 عضو در سرتاسر آمریکای شمالی و با 54 سازمان تولیدکننده در آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا دارند. مهم‌تر از همه، این تعاونی جمعی از مزارع است که متعهد به کمک به‌سلامت و توسعه پایدار جوامع تولیدکننده و تقویت اتصالات در کل زنجیره تأمین هستند.

قهرمان جوایز پایداری : دکتر تیموتی شیلینگ

فعالیت دکتر تیموتی شیلینگ به‌عنوان رهبر دو برنامه USAID برای ایجاد امنیت غذایی و افزایش درآمد برای بیوه‌ها و یتیمان پس از نسل‌کشی در روآندا (برنامه‌های PEARL، SPREAD) و ایجاد نخستین سازمان جهانی مشترک، تحقیق و توسعه در جهان برای قهوه، تحقیقات جهانی قهوه، یکی از قاطع‌ترین سوابق کمک به امنیت غذایی و افزایش معیشت مردم در کشورهای تولیدکننده قهوه توسط افراد خاص این دوره را تشکیل می‌دهد.

شیلینگ در طول مدت 18 سال فعالیت خود در قهوه، یک رهبر استثنایی و حل‌کننده مشکل بوده است. متفکر و شریک سازگار، انعطاف‌پذیر و مبتکرانه؛ بی‌امان روی تأثیرگذاری و ایجاد تغییرات متمرکز شد؛ و الهام‌بخش برای ده‌ها یا صدها جوان که بخش قهوه را به نسل بعدی خود هدایت می‌کنند. وی سرمایه‌های فنی، انسانی و نهادی را تشکیل داد که برای ده‌ها سال در خدمت تولیدکنندگان قهوه در سراسر جهان خواهد بود.

منبع: SCA

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *