Barista

واژه نامه تحلیلی قهوه: باریستا Barista

مجله قهوه – واژه باریستا Barista به‌طور مستقیم از ایتالیایی ترجمه‌شده است. باریستا به معنی «شخص بار» است. بااین‌حال به دلیل تأثیر کشور ایتالیا در فرهنگ قهوه جهان، اصطلاح باریستا تنها به یک سازنده قهوه حرفه‌ای ارجاع داده می‌شود.

در طول دهه‌های اخیر، نقش باریستا در جهان بیشتر شناخته و مورداحترام قرارگرفته است و این امر در بسیاری جهات قابل‌مشاهده است. به‌عنوان‌مثال، در مسابقات باریستا و یا محصولات مارک باریستا در قفسه مغازه‌ها و کافه‌ها و همچنین در عملکرد فزاینده و خاص باریستاها در کافه‌ها و رستوران‌ها، این نقش بسیار پررنگ است.

افزایش تعداد دوره‌ها و مدارک تحصیلی مرتبط در مورد این نقش نشان از اهمیت این حرفه دارد؛ اگرچه هنوز هم از طریق کارآموزی در محل کار انجام می‌شود.

نقش باریستا به‌صورت سنتی یک حرفه مقدماتی بوده است، یعنی تهیه و سرو نوشیدنی. بااین‌حال هرچه قهوه پیچیده‌تر می‌شود و مشتریان علاقه‌مند‌تر، این حرفه هم بیشتر موردتوجه قرار می‌گیرد.

هیچ دور از ذهن نیست که با افزایش اتوماسیون در آماده‌سازی قهوه، نقش یک باریستا با یک سرآشپز، برابری کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Barista

Directly translated from Italian, barista means “bar person”. However, due to Italy’s influence on world coffee culture, the term “barista” has come to refer solely to a professional coffee maker. Over recent decades the role of the person has become more globally recognized and respected.

This can be seen in many ways, as, for example, in barista competitions and barista-branded products on shelves, as well as in the increasingly specialized and specific function of the barista within cafés and restaurants. There is an increasing number of courses and qualifications surrounding the role, although most expertise is still learned through an on-the-job apprenticeship.

The role of the barista has traditionally been a preparatory one – the making and serving of drinks. However, as coffee becomes more complex and customers more interested and discerning, the barista can take on a sommelier-like guise. With the increased automation in actual coffee preparation, there is a possibility that the role could one day become almost identical to that of a sommelier

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *