کافه‌های فلورانس کافه‌هایی با نوشیدنی‌های آمریکایی

مجله قهوه – فلورانس در میان شهرهای ایتالیا فارغ از هنر و نقاشی به دلیل کافه‌های منحصربه‌فردش شناخته می‌شود؛ کافه‌هایی با طعم آمریکایی. در این یادداشت به معرفی برخی از کافه‌های فلورانس در ایتالیا می‌پردازیم که در میان مردم ایتالیا و به‌خصوص توریست‌ها و مهاجران خارجی از محبوبیت ویژه‌ای برخوردارند.

برخلاف سنت رایج در فرهنگ ایتالیا، کافه‌ها و کافی‌شاپ‌ها در فلورانس بسیار متداول است. اگرچه فرهنگ قهوه خوردن با شکل آمریکایی متفاوت است، اما در فلورانس کافه‌های دنج و کوچکی برای توریست‌ها و محلی‌ها وجود دارد که به دنبال چیزی بیشتر از بارهای سنتی ایتالیایی هستند. نقاط بسیاری در گوشه و کنار شهر پیدا می‌شود که می‌توانید در آن جایی برای نشستن یا استراحت بعد از یک روز طولانی گشت‌وگذار یا خوردن غذا و استفاده از وای فای پیدا کنید.

کافه لا سیته

لا سیته  (La Cite)، این فضای عجیب‌وغریب همه‌چیز را درون خود دارد. کافه و کتاب‌فروشی در روز و موسیقی و بار در شب. انتخاب لاسیته همیشه یک انتخاب خوب است. این ساختمان با داشتن اتاق زیر شیروانی که مشرف به طبقه اول و پنجره‌های جلویی که تقریباً به سقف می‌رسند، انرژی ویژه خودش را دارد. روزها برای نوشیدن کاپوچینو و گپ و گفت به لاسیته بروید، صندلی موردنظر خود را انتخاب کنید و کمی دیرتر برای دیدن یک گروه محلی و میل کردن نوشیدنی دلخواه خود به کافه برگردید. این مکان صمیمی که سن مشخصی برای اجرا ندارد در زمان اجرای گروه‌ها کمی شلوغ می‌شود؛ پس برای دیدن برنامه‌های شبانه، باید کمی زودتر به لا سیته بروید.

کافه‌های فلورانسکافه آرنولد

همان‌طور که از عنوان آن بر می‌آید، آرنولد یک کافه‌ی معمولی ایتالیایی نیست. آرنولد با تعداد زیادی صندلی در دو طبقه و وای فای قوی، در مرکز شهر واقع شده است و شعار آن تجربه‌ی قهوه آمریکایی است. آن‌ها قهوه را مانند استارباکس، در اندازه‌ها و طعم‌های مختلف، اسموتی و اسنک‌های کوچک سرو می‌کنند. کارکنان کافه به زبان انگلیسی حرف می‌زنند که همین امر باعث شده  است تا آرنولد مکانی مناسب برای مطالعه‌ی دانشجویان خارجی و ملاقات با دوستانشان باشد. کافه آرنولد کافه‌ای با فرهنگ آمریکایی در ایتالیاست. می‌توانید میزی انتخاب کنید و ساعت‌های طولانی را در کافه بگذرانید.

کافه دیتا آرتیجناله

دیتا آرتیجانله (Ditta Artigianale) یکی از مکان‌هایی است که اخیراً در فلورانس محبوب شده و به‌تازگی دو شعبه در جاهای مختلف شهر اضافه و قهوه با برند خودش را سرو می‌کند که در فرهنگ قهوه‌ی این شهر برند جدیدی است. علاوه بر قهوه، غذاهای مختلفی برای شام، مافین، کلوچه و شیرینی‌های کوچک در این کافه عرضه می‌شود. طراحی مدرن و فضای دنج کافه برای گذراندن یک بعدازظهر و نوشیدن قهوه‌ای مطبوع بسیار عالی است. صاحبان کافه می‌دانند که چطور از گروه‌های متنوعی از مهاجران و مسافرانی که می‌خواهند به شیوه‌ی خودشان از استنشاق بوی قهوه لذت ببرند، پذیرایی کنند.

کافه‌های فلورانسکافه ماماز بیکری

ماماز بِیکِری (mama’s Bakery) به معنای نانوایی مامان، تنها نانوایی آمریکایی در فلورانس است که خوردنی‌هایی ارائه می‌دهد که پیدا کردنشان در هیچ جای دیگر ایتالیا ممکن نیست. باوجود نان بِیگل، دسرهای کلاسیک و قهوه‌ی آمریکایی در این کافه آدم احساس راحتِ در خانه بودن را دارد. مغازه متعلق به یک زوج با دو ملیت مختلف (آمریکایی و ایتالیایی) است که اولین بار همدیگر را در لندن ملاقات کرده‌اند و بعدها به ایتالیا آمده‌اند. عدم دسترسی و دلتنگی آن‌ها برای غذاهای آمریکایی باعث شد که تصمیم به تأسیس یک نانوایی برای دانشجویان و مهاجران بگیرند؛ مکانی دنج، روشن و همیشه شلوغ. این کافه جای مناسبی برای خوردن یک ناهار سبک و برطرف کردن هوس شیرینی است.

کافه له وسپه

حالا از زوج دیگری با دو ملیت مختلف صحبت کنیم که کسب‌وکار خود را در فلورانس راه‌اندازی کرده‌اند که یکی دیگر از گزینه‌های خاص است. زوج کانادایی-ایتالیاییِ کافه‌ی کوچک له وسپه (Le Vespe) که میان وعده‌ (برانچ)، ناهار و مخلفاتی که ایتالیایی نیستند را سرو می‌کنند. انتخاب مناسب اسموتی‌ها، اسنک‌های سالم و قهوه، آن‌ها را از کافه‌های مشابه، متمایز می‌کند. کیفیت مواد اولیه و منوی فوق‌العاده، دلیل شهرت آن‌هاست. در فلورانس پیدا کردن یک برانچ خوب، کار ساده‌ای نیست و همین باعث شده جمعیت بزرگ دانشجویان خارجی و مهاجران فلورانس این کافه را به‌خوبی بشناسند. بااینکه منتظر ماندن برای یک میز خالی در رستوران‌های ایتالیا مرسوم نیست، اما انتظار کشیدن در اینجا ارزشش را دارد.

کافه‌های فلورانسکافه لا موراته

درست بیرون از یک مسیر توریستی پر رفت‌وآمد، کافه لا موراته (La Murate) در گوشه‌ای پنهان‌شده و بیشتر از آن چیزی که به نظر می‌رسد، حرف برای گفتن دارد. این مجتمع ابتدا یک صومعه بوده و بعدها به‌عنوان زندان مورداستفاده قرار می‌گرفت و اخیراً به‌صورت یک مجتمع آپارتمانی با یک بار، رستوران، کافه و کتاب‌فروشی بازسازی شده است. قلب مجموعه، پیاتزا دله موراته (Piazza delle Murate) است که در فضای آزاد صندلی‌هایی برای نشستن دارد و به بار و کتاب‌فروشی مرتبط است. اگر می‌خواهید کتابی مرور کنید، از فضا لذت ببرید و نوشیدنی میل کنید، اینجا می‌توانید بدون اینکه از مرکز شهر فاصله بگیرید، فضای آرامی را هم در محیط بسته و هم در فضای باز، تجربه کنید.

کافه لا مناجره

بخشی از لا مِناجره (La Menagere) کافه و بخشی از آن فضای گل‌کاری شده‌ و مناسب عکس‌های اینستاگرامی است. این رستوران طراحی زیبایی دارد که می‌توانید در آنجا بنشنید و از فضا لذت ببرید و همچنین غذایی سفارش دهید که هنرمندانه تزئین شده است؛ غذایی باکیفیت اما ناکافی برای یک وعده‌ی غذایی. در طبقه‌ی پایین جایگاهی برای اجرای موسیقی در نظر گرفته شده که جمعه‌ها به موسیقی جاز و سایر روزهای هفته به اجراهای زنده‌ی دیگر اختصاص دارد. در چنین فضایی می‌توانید یک فنجان قهوه و یک تکه کیک سفارش دهید و برای سفر بعدی‌تان برنامه‌ریزی کنید.

کافه‌های فلورانس

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه‌های پراگ

کافه‌های پراگ با رنگ و بویی تاریخی

مجله قهوه – پراگ، پایتخت کشور جمهوری چک، مهد فرهنگ و تاریخ این کشور است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *