دانه قهوه عربیکا

آشنایی با قهوه عربیکا ، پرفروش‌ترین قهوه

مجله قهوه – دانه قهوه عربیکا با میزان 59 درصد از سهم فروش قهوه در دنیا، پرفروش‌ترین قهوه شناخته می‌شود. این قهوه به دلیل لطافت در هنگام نوشیدن و همچنین تفاوت در میزان کافئین به نسبت دیگر انواع قهوه از محبوبیت بسیاری برخوردار است و به همین دلیل هم میزان مصرف آن بیش از دیگر قهوه‌هاست و به اعتقاد بسیاری، بهترین طعم و مزه قهوه از دانه‌های عربیکا به دست می‌آید.

از ویژگی‌های این نوع از قهوه دارا بودن میزان اسیدیته بسیار عادی آن است که طعم شیرین و نرم‌تری را نسبت به دیگر انواع قهوه دارد.

شکل ظاهری قهوه عربیکاخاستگاه قهوه عربیکا

گیاه عربیکا در مناطق گرمسیری اطراف خط استوا رشد می‌کند و بهترین نوع آن متعلق به افریقا و امریکای جنوبی است. باکیفیت‌ترین قهوه عربیکا نیز، در کشورهای کاستاریکا، مکزیک، گواتمالا، اکوادور، کلمبیا، اتیوپی، بروندی و برزیل رشد می‌کند و در میان این کشورها برزیل بزرگ‌ترین تولیدکننده این نوع قهوه محسوب می‌شود.

 ویژگی‌ها این قهوه

گیاه عربیکا بوته‌ای همیشه‌سبز از زیرگونه رده کافئاست و بخشی از خانواده گیاهی روبیاسئا را تشکیل می‌دهد.

انواع مختلفی از زیرگونه‌های کافئا وجود دارد که عربیکا بهترین نوع آن است و منشأ آن از ارتفاعات اتیوپی سرچشمه می‌گیرد.

چربی های موجود در قهوه

عربیکا چربی‌های بیشتری نسبت به روبوستا دارد و در حدود 60 درصد از لیپیدها (روغن‌ها، چربی‌ها، ویتامین‌های خاص و هورمون‌ها) را داراست.
یکی دیگر از دلایل محبوب‌ترین نوع قهوه این است که دارای اسیدیته بالاتری نسبت به روبوستا است و در آن انواع طعم‌های میوه، شکلات و … اضافه می‌شود ولی در طرف مقابل ما شاهد اسیدیته پایین‌تری هستیم و نوع نامرغوب آن طعم پلاستیک سوخته می‌دهد.

مزیت‌های قهوه عربیکا

وجود میزان بالای اکسیدان از ویژگی این نوع قهوه است. کافئین بالای موجود در این قهوه نیز باعث افزایش تمرکز و هوشیاری در انسان می‌شود و اگر این نوع قهوه را بدون شیر و شکر مصرف کنید، از کالری بیاز پایینی برخوردار است. این نوع قهوه همچنین دارای مقداری کمی ویتامین و مواد معدنی همچون نیاسین، منیزیم، منگنز و پتاسیم است که برای بدن انسان مفید است و به علت وجود مقداری زیادی آب در این نوع از قهوه، تشنگی به همراه نمی‌آورد.

مقایسه دانه قهوه عربیکا و دانه قهوه روبوستا

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

دستگاه‌های اسپرسو

تکامل دستگاه‌های اسپرسو در گذر زمان – 2

مجله قهوه – دستگاه‌های اسپرسو مرکز کافی‌شاپ‌های سراسر جهان و نمادی از تخصص فنی و …

11 نظر

  1. تعقيب: آشنایی با قهوه روبوستا ، دومین دانه پرطرفدار قهوه - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  2. تعقيب: آشنایی با قهوه روبوستا ، دومین دانه پرطرفدار قهوه - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  3. تعقيب: واژه نامه تحلیلی قهوه: ارتفاع Altitude - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  4. تعقيب: واژه نامه تحلیلی قهوه: عربیکا Arabica - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  5. تعقيب: قهوه ایلی قهوه‌ای خاص و منحصربه‌فرد - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  6. تعقيب: رایحه‌ی فراوان شاخصه ی قهوه گیشا - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  7. تعقيب: پرو پیشتاز در تولید قهوه ارگانیک - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  8. تعقيب: کشف گونه‌ای تازه از قهوه عربیکا چشم‌اندازی به آینده قهوه - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  9. تعقيب: شناخت بهتر اسیدیتی و شیمی قهوه - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  10. تعقيب: تأسیس موسسه موکا برای تقویت قهوه یمن - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

  11. تعقيب: قهوه اتیوپی ؛ زادگاه قهوه در جهان - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *