قهوه هاوایی

گونه‌های مختلف قهوه هاوایی

مجله قهوه – جزایر هاوایی چشم‌اندازهای از بهشت ارائه می‌دهند؛ اما این همه‌چیز نیست. عاشقان قهوه همچنین می‌داند که قهوه هاوایی به دلیل ستایش زیاد، همراه باقیمت به همان اندازه بالا شناخته‌شده است. اگرچه بسیاری فکر می‌کنند قهوه هاوایی کونا، قهوه رویال کونا، یا قهوه طلایی هاوایی بهترین یا حتی تنها قهوه هاوایی است که ارائه می‌شود، بسیاری تصور نمی‌کنند جزایر هاوایی چیزهای بیشتری برای عرضه دارند و محدود به قهوه کونا نمی‌شود.

در این مقاله ما به شرح مختصری در مورد چگونگی رسیدن قهوه به جزایر هاوایی و همچنین چیدمان جغرافیایی جزایر و انواع مختلفی که در هر کدام رشد می‌کنیم خواهیم پرداخت. وقتی به طعم‌های مختلفی که آن‌ها به جام می‌آورند می‌پردازیم، خواهید دید که دانه‌های قهوه هاوایی به‌اندازه جزایر و اقوام خود متنوع هستند. در این مقاله در مورد قهوه مائوئی، قهوه Kauai، قهوه Molokai و قهوه Oahu صحبت خواهیم کرد و صحبت از قهوه ویژه کونا را در مقاله‌ای مجزا ارائه خواهیم داد.

تاریخچه

درختان قهوه در اوایل دهه 1800 با وسایل مختلفی به هاوایی رسیدند. یک راه در سال 1825 بود. کشتی بریتانیا H.M.S. درختان قهوه از برزیل آورد. این درختان در اواهو کاشته شدند و سپس به جزایر دیگر نیز گسترش یافتند. اولین مزارع واقعی قهوه در ساحل شمالی کاوای واقع‌شده است. ازآنجاکه شکوفایی قهوه قرن نوزدهم در هاوایی جای خود را به قرن بیستم داد، آینده قهوه در هاوایی نامشخص بود. تعرفه‌های قند در سال 1900 به سرزمین اصلی برداشته شد و به‌سرعت مزارع قهوه جای خود را به مزارع نیشکر دادند.

اما در دهه 1960 و 1970، قهوه بار دیگر به یک ظرافت تبدیل شد و مردم حاضر به پرداخت هزینه‌های بیشتر برای قهوه‌های منحصربه‌فرد بودند. درنتیجه، مزارع قهوه تولد دوباره خود را دیدند. پس از گذشت 100 سال، زندگی قهوه در هاوایی کاملاً به گردش در آمده است و هم‌اکنون در 7000 هکتار در هرسال حدود 7 میلیون پوند قهوه سبز تولید می‌شود. قهوه جزایر هاوایی همچنان یکی از قهوه‌های گران‌قیمت و نسبتاً پر حجم است که در جهان مصرف می‌شود، در کنار امثال قهوه بلومانتین جامائیکا.

جغرافیا

در هاوایی 8 جزیره وجود دارد – به نام‌های The Big Island، Kahoolawe، Lanai، Maui، Molokai، Oahu، Kauai و Niihau. از این میان، قهوه (همیشه Arabica) فقط در 5 جزیره از 8 جزیره کشت می‌شود.

مائوی

مساحت در حال رشد: Ka’anenapali، Haleakala، حنا

گونه‌ها: موکا، کاتورای زرد، کاتوی قرمز و تیپیکا

دامنه قیمت برای رست شده: 14 تا 24 دلار در هر لیتر

دامنه قیمت دانه سبز: 13 تا 23 دلار / لیتر

موکا دارای نکات مختلفی از آجیل و شکلات، اسیدیته متوسط ​​، بادی متوسط ​​و یک پایان طولانی است.

کاتورای زرد با ادویه، دارچین و شیرین‌بیان خود را نمایان می‌کند. این قهوه با اسید کم و درعین‌حال بادی کامل؛ دارای یک سطح خشک است.

کاتوی قرمز دارای نکات ادویه‌ای، اسیدیته متوسط ​​، بادی کامل و یک نوع شراب مانند است.

تیپیکا بسیار مغذی است، بسیار شبیه به کونا و دارای اسیدیته متوسط ​​تا زیاد، بادی متوسط ​​و یک پایان ماندگار است.

کائوایی

منطقه در حال رشد: کالهئو

گونه‌ها: کاتوایی زرد، کاتوایی قرمز، تیپیکا، Mundo Novo، San Ramon، Ikatu

دامنه قیمت برای رست شده: 12 دلار – 21 دلار در هر لیتر

محدوده قیمت برای دانه سبز: 6 تا 8 دلار در هر لیتر

برخی از مزارع کوچک‌تر وجود دارد، اما اصلی‌ترین کارخانه قهوه موجود در کائوایی شرکت قهوه Kauai نام دارد.

کاتوایی زرد و تیپیکا؛ شیرین، مغذی، اسید کم، پر جنب‌وجوش، با یک پایان متوسط ​​است.

کاتوایی قرمز نکاتی از هل و ادویه دارد، دارای اسیدیته متوسط ​​، یک قهوه با وزن متوسط ​​و معتدل است و دارای یک طعم شیرین است.

انواع Mundo Novo، San Ramon و Ikatu برای مدتی تولید نشده‌اند، اما ممکن است در آینده باشد.

مولوکای

منطقه در حال رشد: کوالاپو

انواع: کاتوایی قرمز

دامنه قیمت برای رست شده: 24 – 28 دلار

دامنه قیمت دانه سبز: ناشناخته (یافتن آن سخت است)

شرکت قهوه مولوکای در کوالاپو و The Coffees of Hawaii است. در سال 2008 سیستم Co-Op برای کشاورزان کوچک‌تر وجود دارد که قهوه ارگانیک تولید می‌کنند.

یافتن قهوه Molokai در اکثر جاها بسیار سخت است.

هر دو قهوه فرآوری شده مالولان مالچ و همچنین خشک Molokai Muleskinner فرآوری شده می‌توانند دارای عطر گل، رایحه توت و کارامل باشند، ملایم اسیدی، سرشار از بدن هستند و از ماندگاری شکلاتی بالایی برخوردار هستند. گاه‌به‌گاه می‌توان به یادداشت‌های جالب گیاهی نیز اشاره کرد.

اواهو

منطقه در حال رشد: ساحل شمالی بین وهیاوا و ویالوا

دامنه قیمت برای قهوه رست شده: 17 – 21 دلار

دامنه قیمت دانه سبز: 12 تا 14 دلار (یافتن آن سخت است)

یافتن قهوه اوهو نیز دشوار است.

این قهوه عموماً با عنوان قهوه Waialua شناخته می‌شود، ازنظر اسیدی کم، ازنظر بادی متوسط ​​است و دارای یک میوه خشک و میوه‌ای است.

هاوایی (Big Island)

مساحت در حال رشد: Kona، Kau، Puna، Hamakua

گونه‌ها: تیپیکا، کاتورا، موکا

دامنه قیمت برای قهوه رست شده: 15 – 40 دلار

دامنه قیمت دانه سبز: 10 تا 25 دلار

قهوه کونا بزرگ در اینجا است که در مقاله دیگری به آن می‌پردازیم؛ زیرا بسیاری از قلمرو را در بر می‌گیرد.

نتیجه

شما اگر به دنبال خرید قهوه Fair Trade یا قهوه ارگانیک هستید، قهوه هاوایی انتخاب خوبی است. درحالی‌که همه آن‌ها ازنظر ارگانیک مجاز نیستند، بسیاری در آن مسیر حرکت می‌کنند یا به‌صورت پیش‌فرض ارگانیک هستند.

منبع: I need coffee

نوشته کریس آرنولد

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *