قهوه چینی

کیفیت در قهوه چینی – قسمت دوم

مجله قهوه – سطح زیر کشت قهوه چینی در سال 2016 بیش از 1.2 میلیارد مترمربع بود. در همان سال، چین بیش از 140 هزار تن قهوه تولید کرد – تقریباً 1.5 درصد از کل قهوه‌های تولیدشده در جهان.

تا همین اواخر، اکثر قهوه‌های چینی ارزان‌قیمت و عموماً باکیفیت پایین شناخته می‌شدند و صادرات آن در سطح جهان، عمدتاً از طریق شرکت‌هایی مانند استارباکس و نستله انجام می‌شود.

در قسمت نخست این مقاله به دلایل افزایش کیفیت و گونه‌های قهوه چینی پرداختیم.

در ادامه به نوع فرآوری قهوه در چین و دیگر دلایل افزایش کیفیت در قهوه چینی می‌پردازیم.

حرکتی به سمت پردازش طبیعی

فرآوری شسته شده رایج‌ترین روش در چین است، اما تعداد بیشتری از کشاورزان برای آزمایش به سمت فرآوری طبیعی حرکت می‌کنند.

بااین‌حال، جاشوا می‌گوید که این کار آسان نبوده است.

«ما چند سال است که محصولات طبیعی تولید می‌کنیم. امسال حداقل 20 تن کار کردیم که برای ما بزرگ بود. مردم [محصولات طبیعی چینی] را بیشتر می‌خواهند، اما هزینه تولید بسیار زیاد است و دستیابی به این ثبات دشوار است.

مصرف‌کننده حاضر نیست هزینه‌ای را بپردازد که این امر برای کشاورزان ارزشمندتر است.»

وی می‌افزاید: «به دست آوردن صحیح نسبت تولید برای هر مزرعه خاص یک چالش است.

این در مورد ترجیح قهوه‌های شسته یا طبیعی نیست. این در نظر گرفتن عواملی است که منجر به پایداری بیشتر می‌شود.»

بهبود پایداری در کشت قهوه چینی

حتی با این افزایش کیفیت اخیر، تولید قهوه در چین هنوز با چالش‌های زیادی روبرو است.

برای مبتدیان، کمبود زیرساخت‌هایی وجود دارد که ظرفیت رشد را محدود می‌کند.

علاوه بر این، بسیاری از کشاورزان هنوز به تجهیزات پردازش منسوخ یا بی‌اثر که می‌توانند مانع کیفیت شوند، اعتماد می‌کنند.

سرانجام، علی‌رغم اینکه فرآوری شسته شده محبوب‌ترین روش است، خشکسالی‌های زیادی در یوننان وجود دارد.

تام می‌گوید: «برای بیشتر کشاورزان کوچک‌تر مسئله مقیاس وجود دارد. اکثر این مزارع نمی‌توانند قهوه کافی تولید کنند که حتی خود آن را فرآوری کنند.

این گروه خود را با یک دهکده خاص یا یک کوه همسو می‌کنند. گاهی اوقات قبیله‌ای است و آن‌ها مانند یک تعاونی عمل می‌کنند و با 50 تا 500 مزرعه کار می‌کنند.

کشاورزان قهوه خود را به تجارت مرکزی می‌آورند که پردازش و بازاریابی را انجام می‌دهد.

بااین‌حال، این گروه‌های میانی فقط 10 تا 12 سال در تجارت بوده‌اند، بنابراین تجربه آن‌ها درزمینهٔ فرآوری، بازاریابی، فروش و ذخیره قهوه محدود است.»

جوشوا اضافه می‌کند که کیفیت و پایداری با یکدیگر مرتبط هستند و تشخیص نیاز به بهبود هر دو مهم است.

وی می‌گوید: «وقتی اصطلاح بهبود قهوه را می‌شنویم، تفكر طبیعی در مورد آن، كیفیت قهوه در مقیاس Q است.»

بازار در حال رشد قهوه چینی

در سال‌های اخیر، علاقه به قهوه چینی از طرف رستوران‌های ویژه و مصرف‌کنندگان افزایش‌یافته است و قهوه‌های یوننان بیشتر و بیشتر در منوها ظاهر می‌شود.

جوشوا می‌گوید كه عملكرد كاتیمور مطابق با استانداردهای ویژه باعث می‌شود تا بهترین خصوصیات آن درخشان شود.

او می‌گوید: «به‌طور سنتی، کاتیمور یک قهوه باکیفیت کالا بود. بااین‌حال، ما به‌سرعت متوجه شدیم که به آن‌ها هرگز فرصتی برای تخصص داده نشده است.

وقتی با قهوه رفتار متفاوتی داشته باشیم – مانند هر محصول خاص – عملکرد آن خوب است.»

کاتیمورهای یوننان تمایل دارند که دارای بادی متوسط ​​بالا و دارای اسیدیته بالا باشند.

یوننان طبیعی می‌تواند دارای نت‌هایی از فاج، آلو و چای سیاه باشد، درحالی‌که یونان شسته شده طعم‌های میوه‌ای قابل‌توجهی با اسیدیته تمیز تولید می‌کند.

آینده کشت قهوه چینی

بیش از نیمی از تولید قهوه یوننان در منطقه Pu’er متمرکز شده است که این امکان را برای رشد حتی بیشتر قهوه ایجاد می‌کند.

تام می‌گوید: «این منطقه دارای [تقریباً] مقدار زمین نامحدود است. آن‌ها این پتانسیل عظیم را برای پرورش قهوه بیشتر دارند … هیچ دلیلی وجود ندارد که کشاورزان آنجا نتوانند سالانه 10 یا 15 میلیون کیسه تولید کنند.»

پل اضافه می‌کند که ماهیت منحصربه‌فرد قهوه چینی به افزایش علاقه مشتری و قدرت بازار کمک می‌کند.

او می‌گوید: «ازنظر تاریخی، این یک خاستگاه غیرمعمول است و فکر می‌کنم که این موردتوجه برخی از افراد در صنعت قهوه باشد.»

آینده مصرف داخلی

تنها در پنج سال گذشته تعداد کافی‌شاپ‌های چین دو برابر شده است. مصرف قهوه در چین به‌سرعت در حال افزایش است.

این روند به هزاره‌های چینی نسبت داده‌شده است که بیش از بزرگان خود در معرض فرهنگ غرب قرارگرفته‌اند.

تام می‌گوید، نسل‌های جوان نه‌تنها در کافه‌ها بلکه در مزارع چین نیز به دنبال کیفیت بالاتر هستند.

«افراد جوان‌تر زمانی که به مزارع بازمی‌گردند بیشتر درگیر می‌شوند. بسیاری از آن‌ها، با آموزش رسمی تجارت، دارای تحصیلات کافی هستند و جهانی بودن را همان‌طور که در شهرهای بزرگ بوده‌اند نیز درک می‌کنند.»

علیرغم چالش‌هایی که کشاورزان در کشت قهوه چینی با آن روبرو هستند، تقاضا و کیفیت کشت قهوه چینی با سرعتی حیرت‌آور افزایش می‌یابد.

ازآنجاکه تولیدکنندگان از فرصت‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری و اجرای شیوه‌های کشاورزی پایدارتر استفاده می‌کنند، قطعاً می‌توانند از این پتانسیل استفاده کنند.

منبع: perfect daily grind

نوشته تسمین گرانت

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *