مجله قهوه – عصارهگیری قهوه روشی است که طی آن طعم را از قهوه برشتهشده و آسیاب شده استخراج میکنیم. با درک، شناخت و کنترل عصارهگیری میتوان اسیدیته، شیرینی و توازن طعمی در هنگام دمآوری قهوه را بهتر کنترل کرد.
همانطور که قهوه دم میکشد، صدها ترکیب منحصربهفرد از دانههای آسیاب شده به آب منتقل میشود و ترکیبات استخراجشده، تأثیر مستقیم بر عطروطعم قهوه دارند.
برای رسیدن به خوشایندترین طعم قهوه، به میزان مناسبی از عصارهگیری نیاز است. درک این موضوع میتواند به شما اجازه دهد تا مشکل قهوهای که طعم موردنظر را ندارد، تشخیص دهید. آندر شدن (Under) (عصارهگیری کمتر از حد) قهوه و یا اُوِر شدن (Over) (عصارهگیری بیشازحد) قهوه و همچنین تیره یا روشن بودن رُست قهوه شما هرکدام دلایلی است که میتواند بر ترش بودن و یا تلخ بودن بیشازحد قهوه شما تأثیر مستقیم داشته باشد.
ترش بودن زیاد در عصاره گیری
این امر میتواند به خاطر آندر شدن (Under) (عصاره گیری کمتر از حد) قهوه باشد و شما میزان اسیدیته بیشتری نسبت به دیگر ترکیبات دریافت میکنید. در این شرایط توصیه میشود که زمان دمآوری طولانیتر و یا درجه سایز آسیاب ریزتر شود.
تلخ بودن در عصاره گیری قهوه
این امر میتواند به خاطر اُوِر شدن (Over) (عصارهگیری بیشازحد) قهوه باشد. در این شرایط توصیه میشود که زمان دمآوری کوتاهتر و یا درجه سایز آسیاب درشتتر شود.
شما همچنین میبایست از دم آوری ناهمگن اجتناب کنید. عصارهگیری ناهمگن یعنی بعضی از ذرات قهوه سریعتر از بقیه عصارهگیری شوند که این اتفاق منجر به اُوِر یا آندر شدن قهوه میشود. این یک چالش است، زیرا شما هر بار قادر به کنترل و تکرار شاخصههای طعمی نهایی نیستید.
اگر دانه شما کمی کهنه باشند، میتوانید آنها را با سایز ریزتر آسیاب کنید تا اجازه کنترل عصاره گیری سریعتر، جهت آزادسازی طعمهای بهتر را فراهم کنید.
قهوههای برشت تیره، حلاّل تر هستند، زیرا آنها برای مدت طولانی در معرض حرارت قرار گرفتهاند. به خاطر داشته باشید که آنها سریعتر از قهوههای برشت روشن استخراج میشوند و اگر از یک برشت تیرهتر استفاده میکنید، دانهها را درشتتر آسیاب کنید.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee


3 نظر
تعقيب: انواع روشهای دمآوری قهوه - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه
تعقيب: قهوه اسپرسو و فرهنگ قهوه نوشی در ایتالیا - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه
تعقيب: درصد عصارهگیری قهوه و عوامل موثر بر آن - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه