CARAMEL MACCHIATO

کافه باریستا: کارامل ماکیاتو CARAMEL MACCHIATO

مجله قهوه – کارامل ماکیاتو CARAMEL MACCHIATO تازه و خوشمزه یكی دیگر از غذاهای کلاسیک استارباکس است و درست مثل فراپوچینو، ماکیاتوی کارامل را می‌توان در کمتر از 5 دقیقه تهیه کرد و برای رفع تشنگی و سرگرمی مهمانان مناسب است.

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

مواد لازم: یخ، شیر سرد، شربت وانیل، سس کارامل، اسپرسو

CARAMEL MACCHIATO

آنچه شما نیاز دارید در اینجا است:

  • شربت وانیل (20 میلی‌لیتر)
  • شیر سرد (240 میلی‌لیتر)
  • سس کارامل (20 میلی‌لیتر)
  • 2 شات اسپرسو یا 80 میلی‌لیتر قهوه کاملاً دم‌کرده
  • یک فنجان یخ بزرگ

تهیه آن حتی ساده‌تر است:

مرحله نخست

کافی است اسپرسو، شیر، شربت وانیل و یخ را در یک فنجان سرو اضافه کنید.

گام دوم

معجون را مخلوط‌کنید تا بافت صافی پیدا کند.

مرحله سوم

سس کارامل را از بالا بریزید و تمام!

 

CARAMEL MACCHIATO

 10 mins
Ice, Cold Milk, Vanilla Syrup, Caramel Sauce, Espresso

This refreshing and tasty iced coffee drink is yet another Starbucks classic, and just like the frappuccino, the caramel macchiato can be prepared in as little as 5 minutes – perfect for quenching your thirst and entertaining guests.

Eugenie Kitchen’s recipe for iced caramel macchiato is very simple. Here’s what you need:

  • Vanilla syrup (20ml)
  • Cold milk (240ml)
  • Caramel sauce (20ml)
  • 2 shots of espresso or 80ml of strongly brewed coffee
  • A cup of large ice

But preparing it is even simpler:

  • Step 1.
    Simply add espresso, milk, vanilla syrup, and ice in a serving cup.
  • Step 2.
    Blend the concoction until it has a smooth texture.
  • Step 3.
    Drizzle caramel sauce on top and that’s it!

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *