CAFE CUBANO

کافه باریستا: قهوه کوبانو CAFE CUBANO

مجله قهوه – قهوه کوبانو CAFE CUBANO که به آن قهوه کوبایی یا اسپرسوی کوبایی نیز گفته می‌شود – نوعی اسپرسو است که در زمان واردات دستگاه‌های اسپرسو از ایتالیا از کوبا سرچشمه گرفته است.

در این قهوه شات اسپرسو بعد از دم کردن شیرین می‌شود و به‌عنوان پایه برای سایر نوشیدنی‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. قدرت آن دو برابر قهوه سنتی آمریکایی است و کوبایی‌ها آن را به‌عنوان بخشی از مراسم روزانه صبح خود می‌نوشند.

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

مواد لازم: قهوه ساییده، آب، شکر

CAFE CUBANO

آنچه شما برای قهوه کوبانو که در فنجان‌های زیبا و کوچک سرو می‌شود، نیاز دارید:

  • 5 قاشق غذاخوری قهوه‌ریز آسیاب شده
  • یک فنجان آب
  • 4 تا 6 قاشق چای‌خوری شکر

دستورالعمل تهیه قهوه کوبانو CAFE CUBANO

مرحله نخست:

قهوه‌ریز آسیاب شده – ترجیحاً از دانه‌های قهوه بوداده تیره – را به دستگاه اسپرسو اضافه کنید و به‌سادگی دستورالعمل‌های دستگاه خود را دنبال کنید.

مرحله دوم:

برای هر فنجان قهوه‌ای که قصد دارید درست کنید یک قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید زیرا قرار است کافه کوبانو بسیار شیرین باشد. یک ترفند برای یادآوری در اینجا: قبل از اینکه قهوه را درست کنید شکر را به کارافه اضافه کنید.

مرحله سوم:

قهوه خود را همانند اسپرسو دم‌کرده، مایع را داخل مخلوط قندی ریخته و آن را سریع هم بزنید تا هر دانه شکر حل شود.

 

CAFE CUBANO

 10 mins
Ground Coffee, Water, Sugar

The café cubano – also known as Cuban coffee or Cuban espresso – is a type of espresso that originated from Cuba when espresso machines were first imported from Italy.

This espresso shot is sweetened after brewing and is used as a base for other drinks. Its strength is twice that of traditional American coffee and Cubans drink it as part of their daily morning ritual.

Here’s what you need to make this kick of a drink that’s served in cute, little cups:

  • 5 tbsp. of finely ground coffee
  • A cup of water
  • 4 to 6 teaspoons of sugar

Instructions from CAFE CUBANO:

  • Step 1.
    Add the finely ground coffee – preferably from dark roasted coffee beans – to your espresso machine, and simply follow the instructions on your machine.
  • Step 2.
    Add a teaspoon of sugar for every demitasse cup of coffee you plan on making as café cubano is meant to be very sweet. One trick to remember here: add the sugar to the carafe before you even brew coffee.

Step 3.
Brew your coffee as you normally would an espresso, pour the liquid into the sugary carafe, and stir it briskly to dissolve every grain of sugar.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *