مجله قهوه – قهوه کوبانو CAFE CUBANO که به آن قهوه کوبایی یا اسپرسوی کوبایی نیز گفته میشود – نوعی اسپرسو است که در زمان واردات دستگاههای اسپرسو از ایتالیا از کوبا سرچشمه گرفته است.
در این قهوه شات اسپرسو بعد از دم کردن شیرین میشود و بهعنوان پایه برای سایر نوشیدنیها مورداستفاده قرار میگیرد. قدرت آن دو برابر قهوه سنتی آمریکایی است و کوباییها آن را بهعنوان بخشی از مراسم روزانه صبح خود مینوشند.
زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
مواد لازم: قهوه ساییده، آب، شکر
آنچه شما برای قهوه کوبانو که در فنجانهای زیبا و کوچک سرو میشود، نیاز دارید:
- 5 قاشق غذاخوری قهوهریز آسیاب شده
- یک فنجان آب
- 4 تا 6 قاشق چایخوری شکر
دستورالعمل تهیه قهوه کوبانو CAFE CUBANO
مرحله نخست:
قهوهریز آسیاب شده – ترجیحاً از دانههای قهوه بوداده تیره – را به دستگاه اسپرسو اضافه کنید و بهسادگی دستورالعملهای دستگاه خود را دنبال کنید.
مرحله دوم:
برای هر فنجان قهوهای که قصد دارید درست کنید یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید زیرا قرار است کافه کوبانو بسیار شیرین باشد. یک ترفند برای یادآوری در اینجا: قبل از اینکه قهوه را درست کنید شکر را به کارافه اضافه کنید.
مرحله سوم:
قهوه خود را همانند اسپرسو دمکرده، مایع را داخل مخلوط قندی ریخته و آن را سریع هم بزنید تا هر دانه شکر حل شود.
CAFE CUBANO
10 mins
Ground Coffee, Water, Sugar
The café cubano – also known as Cuban coffee or Cuban espresso – is a type of espresso that originated from Cuba when espresso machines were first imported from Italy.
This espresso shot is sweetened after brewing and is used as a base for other drinks. Its strength is twice that of traditional American coffee and Cubans drink it as part of their daily morning ritual.
Here’s what you need to make this kick of a drink that’s served in cute, little cups:
- 5 tbsp. of finely ground coffee
- A cup of water
- 4 to 6 teaspoons of sugar
Instructions from CAFE CUBANO:
- Step 1.
Add the finely ground coffee – preferably from dark roasted coffee beans – to your espresso machine, and simply follow the instructions on your machine. - Step 2.
Add a teaspoon of sugar for every demitasse cup of coffee you plan on making as café cubano is meant to be very sweet. One trick to remember here: add the sugar to the carafe before you even brew coffee.
Step 3.
Brew your coffee as you normally would an espresso, pour the liquid into the sugary carafe, and stir it briskly to dissolve every grain of sugar.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.