CAFÉ MOCHA

کافه باریستا: قهوه موکا CAFÉ MOCHA

مجله قهوه – قهوه موکا CAFÉ MOCHA یک اختراع آمریکایی است که از نوشیدنی قهوه Bicerin الهام گرفته شده است. قهوه موکا نوشیدنی بر پایه اسپرسو با شیر گرم و شکلات است.

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

پودر موکا / شکلات، دانه‌های قهوه تفت‌داده شده تیره، شیر بدون چربی، خامه زده‌شده

CAFÉ MOCHA

مواد تشکیل‌دهنده:

  • 2/3 فنجان موکا یا پودر شکلات (می‌توانید از شربت شکلات نیز استفاده کنید)
  • 2 قاشق غذاخوری دانه‌های قهوه بوداده تیره
  • یک یا دو فنجان شیر بدون چربی
  • خامه زده‌شده
  • آسیاب قهوه

مراحل تهیه قهوه موکا:

مرحله نخست:

قهوه خود را طبق معمول آماده کنید، اما می‌خواهید کمی وقت بگذارید تا تقریباً هم‌زمان با شربت موکا آماده شود – اطمینان حاصل کنید که مخلوط شکلات و شیر سرد نیست.

مرحله دوم:

شیر را بگذارید تا گرم شود اما نسوزد. پودر موکا / شکلات را در یک لیوان بزرگ اضافه کنید و بعدازآن شیر بدون چربی بریزید. آن را سریع هم بزنید تا پودر حل شود.

مرحله سوم:

قهوه را در لیوان ریخته و آن را با شربت موکا / شکلات هم بزنید.

مرحله چهارم

بالای نوشیدنی خامه زده‌شده و مقداری پودر موکا اضافه کنید و تمام!

 

CAFÉ MOCHA

 15 mins
Mocha/Chocolate Powder, Dark Roasted Coffee Beans, Skimmed Milk, Whipped Cream

This variant of the café latte is an American invention, one inspired by the coffee beverage Bicerin. The café mocha is an espresso-based drink with hot milk and chocolate.

The ingredients are:

  • 2/3 cup of mocha or chocolate powder (you can also use chocolate syrup)
  • 2 tbsp. of dark-roasted coffee beans
  • A cup or two of skimmed milk
  • Whipped cream
  • Coffee grinder

And here’s how to create your own café mocha:

  • Step 1.Prepare your coffee as usual, but you want to time it so that it’s ready at round about the same time as the mocha syrup – making sure that the mix of chocolate and milk isn’t cold.
  • Step 2.
    Heat the milk without letting it burn. Add the mocha / chocolate powder into an oversized mug and pour the skim milk after. Stir it quickly until the powder dissolves.
  • Step 3.
    Pour the coffee into the mug and stir it with the mocha / chocolate syrup.

Step 4.
Add whipped cream and some more mocha powder on top of the drink and that’s it!

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *