TURKISH COFFEE

کافه باریستا: قهوه ترک TURKISH COFFEE

مجله قهوه – قهوه ترک TURKISH COFFEE دارای طعم، بادی و عطر بی‌نظیری است و طرز تهیه و ارائه آن به رسمی فرهنگی و افتخار ترکی تبدیل‌شده است.

این نوعی قهوه نیست که به‌راحتی در کافی‌شاپ‌ها پیدا کنید؛ اما اگر به دنبال تهیه این نوشیدنی در خانه هستید، نگران نباشید؛ در ادامه این روش را خواهید آموخت.

زمان تهیه قهوه ترک: 5-7 دقیقه

مواد لازم: قهوه ترک، آب فیلتر شده، شکر

TURKISH COFFEE

آنچه شما نیاز دارید:

  • قهوه ترک
  • آب سرد و فیلتر شده
  • جذوه یا گلدان مخصوص مسی و ته پهن
  • قند

دستورالعمل تهیه قهوه ترک TURKISH COFFEE :

مرحله نخست:

قانون کلی: برای هر فنجان قهوه از 1 ½ فنجان آب استفاده کنید.

مرحله دوم:

قهوه ترک ریزتر از قهوه آسیاب شده معمولی شما است و توصیه می‌شود که خودتان آسیاب نکنید. در عوض، در سوپرمارکت‌های خاورمیانه به دنبال قهوه ترک باشید.

مرحله سوم:

برای هر فنجان قهوه یک قاشق چای‌خوری قهوه آسیاب شده اضافه کنید. اگر می‌خواهید شیرین شود از همان ابتدا شکر اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.

مرحله چهارم:

با استفاده از حرارت متوسط ​​مخلوط را به‌آرامی بجوشانید. این روند فقط 3 تا 4 دقیقه طول می‌کشد بنابراین مراقب آن باشید.

مرحله پنجم:

با گرم شدن قهوه یک کف تیره ایجاد می‌شود و شما می‌خواهید از یک قاشق چای‌خوری مقداری کف تیره را به فنجان منتقل کنید زیرا معمول است که قهوه ترک را با کف آن سرو کنید.

TURKISH COFFEE

 5-7 mins
Turkish Coffee, Filtered Water, Sugar

Turkish coffee boasts an unrivaled taste, body, and aroma – prepared and presented in time-honored Turkish tradition.

This isn’t a type of coffee you can easily find in coffee shops. But if you’re looking to make this drink at home, don’t worry.

Here’s what you need:

  • Turkish coffee
  • Cold, filtered water (always)
  • Cezve, a special wide-bottom, copper pot
  • Sugar

Instructions:

  • Step 1.
    Rule of thumb: Use 1 ½ cups of water for every cup of coffee.
  • Step 2.
    Turkish coffee is finer than your regular ground coffee and it’s recommended that you don’t do the grinding yourself. Instead, look for Turkish coffee in Middle Eastern supermarkets.
  • Step 3.
  • Add a heaped teaspoon of ground coffee for every coffee cup. Add sugar at the very beginning if you want to sweeten it and stir the mixture.
  • Step 4.
    Bring the mixture to a boil slowly but surely, using medium heat. The process only takes 3 to 4 minutes so keep an eye on it.

Step 5.
A dark foam will build up as the coffee warms, and you want to use a teaspoon to transfer some of the dark foam into the cup as it’s customary to serve Turkish coffee with the foam on top.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *