مجله قهوه – قهوه ترک TURKISH COFFEE دارای طعم، بادی و عطر بینظیری است و طرز تهیه و ارائه آن به رسمی فرهنگی و افتخار ترکی تبدیلشده است.
این نوعی قهوه نیست که بهراحتی در کافیشاپها پیدا کنید؛ اما اگر به دنبال تهیه این نوشیدنی در خانه هستید، نگران نباشید؛ در ادامه این روش را خواهید آموخت.
زمان تهیه قهوه ترک: 5-7 دقیقه
مواد لازم: قهوه ترک، آب فیلتر شده، شکر
آنچه شما نیاز دارید:
- قهوه ترک
- آب سرد و فیلتر شده
- جذوه یا گلدان مخصوص مسی و ته پهن
- قند
دستورالعمل تهیه قهوه ترک TURKISH COFFEE :
مرحله نخست:
قانون کلی: برای هر فنجان قهوه از 1 ½ فنجان آب استفاده کنید.
مرحله دوم:
قهوه ترک ریزتر از قهوه آسیاب شده معمولی شما است و توصیه میشود که خودتان آسیاب نکنید. در عوض، در سوپرمارکتهای خاورمیانه به دنبال قهوه ترک باشید.
مرحله سوم:
برای هر فنجان قهوه یک قاشق چایخوری قهوه آسیاب شده اضافه کنید. اگر میخواهید شیرین شود از همان ابتدا شکر اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.
مرحله چهارم:
با استفاده از حرارت متوسط مخلوط را بهآرامی بجوشانید. این روند فقط 3 تا 4 دقیقه طول میکشد بنابراین مراقب آن باشید.
مرحله پنجم:
با گرم شدن قهوه یک کف تیره ایجاد میشود و شما میخواهید از یک قاشق چایخوری مقداری کف تیره را به فنجان منتقل کنید زیرا معمول است که قهوه ترک را با کف آن سرو کنید.
TURKISH COFFEE
5-7 mins
Turkish Coffee, Filtered Water, Sugar
Turkish coffee boasts an unrivaled taste, body, and aroma – prepared and presented in time-honored Turkish tradition.
This isn’t a type of coffee you can easily find in coffee shops. But if you’re looking to make this drink at home, don’t worry.
Here’s what you need:
- Turkish coffee
- Cold, filtered water (always)
- Cezve, a special wide-bottom, copper pot
- Sugar
Instructions:
- Step 1.
Rule of thumb: Use 1 ½ cups of water for every cup of coffee. - Step 2.
Turkish coffee is finer than your regular ground coffee and it’s recommended that you don’t do the grinding yourself. Instead, look for Turkish coffee in Middle Eastern supermarkets. - Step 3.
- Add a heaped teaspoon of ground coffee for every coffee cup. Add sugar at the very beginning if you want to sweeten it and stir the mixture.
- Step 4.
Bring the mixture to a boil slowly but surely, using medium heat. The process only takes 3 to 4 minutes so keep an eye on it.
Step 5.
A dark foam will build up as the coffee warms, and you want to use a teaspoon to transfer some of the dark foam into the cup as it’s customary to serve Turkish coffee with the foam on top.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.