مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده ، نیمی از شیر گرم ، 100٪ فرانسوی تشکیل می شود.
نام این نوشیدنی به معنای واقعی کلمه «قهوه با شیر» ترجمه می شود و بسیار مناسب است زیرا یکی از اجزای اساسی آن نازک شدن قهوه غلیظ با شیر گرم و خامه ای است.
داشتن ریشه فرانسوی برای لذت بردن از قهوه همیشه خوب است ، اما خوشبختانه لازم نیست.
زمان آناده سازی 5 دقیقه
دانه های قهوه سوخاری فرانسوی ، کاسنی ، شیر

مواد لازم برای تهیه قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT :
- ¾ فنجان دانه های قهوه تفت داده شده فرانسوی
- ¼ فنجان کاسنی زمینی
دستورالعمل تهیه قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT :
مرحله نخست:
قهوه آسیاب شده و کاسنی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
مرحله دوم:
مخلوط را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
مرحله سوم:
یک قاشق غذاخوری اضافه کنید. قهوه و کاسنی را با یک فنجان آب مخلوط کرده و دم کنید.
مرحله چهارم:
نیم فنجان شیر را گرم کنید.
مرحله پنجم:
شیر گرم شده را در یک لیوان ریخته و قهوه و کاسنی دم کرده را به آن اضافه کنید.
CAFÉ AU LAIT
5 mins
French Roast Coffee Beans, Chicory, Milk
Café au lait – half brewed coffee, half warm milk, 100% French.
The beverage’s name literally translates to “coffee with milk,” very apt as one of its essential components is the thinning of the strong coffee with warm creamy milk.
Having French roots is always nice to enjoy the coffee, but fortunately not necessary.
- ¾ cup ground French roast coffee beans
- ¼ cup ground chicory
Instructions:
- Step 1.
Mix the ground coffee and chicory in a medium sized bowl.
- Step 2.
Store the mixture in a sealed container.
- Step 3.
Add a tbsp. of coffee-chicory mix to a cup of water and brew.
- Step 4.
Heat a half cup of milk.
Step 5.
Pour heated milk into a mug and add the brewed coffee and chicory.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
