FRAPPUCCINO

کافه باریستا: فراپوچینو FRAPPUCCINO

مجله قهوه – فراپوچینو FRAPPUCCINO  یک غذای خاص استارباکس است، قهوه‌ای که با یخ و مواد دیگر مخلوط شده و روی آن را با خامه شلاق زده تزئین می‌شود؛ اما برای لذت بردن از این نوشیدنی مجبور نیستید از راه خود خارج شوید!

زمان آماده‌سازی: 5 – 10 دقیقه

مواد لازم: یخ، اسپرسو، شیر کامل، شکر، شربت طعم دار

FRAPPUCCINO

در اینجا آنچه شما برای تهیه فراپوچینو در خانه نیاز دارید آمده است:

  • یک یا دو فنجان یخ
  • شات دابل اسپرسو
  • ½ فنجان شیر کامل
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری شربت طعم دار (موکا، شکلات و غیره)

آیا همه‌چیز آماده است؟ اکنون نحوه ساخت آن را باهم مرور می‌کنیم:

 

مرحله اول

قهوه را دم کنید. اگر آسیاب قهوه دارید، دانه‌های قهوه به‌صورت کامل بخرید و درست قبل از دم کردن، آن‌ها را آسیاب کنید زیرا طعم فراپوچینو با دانه‌های قهوه تازه و آسیاب شده بهتر است.

گام دوم

بگذارید قهوه به‌طور طبیعی خنک شود و صبر کنید تا در دمای اتاق قرار گیرد. اشتباه نکنید که مستقیم روی یخ بریزید، نتیجه این کار طعم مناسبی نخواهد داشت.

مرحله سوم

بعد از سرد شدن قهوه، آن را به همراه سایر مواد – شکر، شیر و شربت در مخلوط‌کن اضافه و ترکیب کنید. آن را حدود 20 ثانیه مخلوط‌کنید، سپس مخلوط‌کن خود را با یخ پرکنید.

 

 

FRAPPUCCINO

 5 – 10 mins
Ice, Espresso, Whole Milk, Sugar, Flavored Syrup

The frappuccino is a Starbucks specialty, coffee blended with ice and other ingredients and topped with whip cream. But you don’t have to go out of your way to enjoy this beverage!

Here’s what you need to make your own frappuccino at home:

  • A cup or two of ice
  • ½ cup shot of espresso (or double strength coffee)
  • ½ cup of whole milk
  • 1 to 2 tbsp. of sugar
  • 1 to 2 tbsp. of flavored syrup (mocha, chocolate, etc.)

Is everything ready? Now here’s how to make it:

  • Step 1.
    Brew the coffee. If you have a coffee grinder, buy whole coffee beans and grind them just before brewing as the frappuccino tastes best when made with fresh, ground coffee beans.
  • Step 2.
    Let the coffee cool naturally and wait until it’s at room temperature. Don’t make the mistake of pouring straight onto the ice, the result will not taste right.

Step 3.
After the coffee has cooled, add it with the other ingredients – sugar, milk, and syrup – into the blender. Mix it for about 20 seconds, then fill your blender with ice.

 

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *