AFFOGATO

کافه باریستا: آفوگاتو AFFOGATO

مجله قهوه – دشوار است که تصمیم بگیرید که آفوگاتو  AFFOGATO یک نوشیدنی است یا یک دسر ، اما این مهم نیست. اگر هنوز امتحان نکرده اید باید این معجون را امتحان کنید!

آفوگاتو  AFFOGATO از میلان نشات گرفته است و نام آن به معنای واقعی کلمه «غرق شده» است. مناسب این است که این نوشیدنی مبتنی بر قهوه از اسپرسوی گرم و تلخ برای ذوب ژلاتو استفاده می کند ، در نتیجه استخر خامه ای قهوه و بستنی ایجاد می شود که می خواهید در آن غرق شوید!

زمان آماده سازی

5 دقیقه

اسپرسو ، ژلاتو

AFFOGATO

فقط دو ماده لازم برای این درمان وجود دارد:

  • اسپرسو
  • ژلاتو (بستنی به سبک ایتالیایی)

 

دستورالعمل تهیه  آفوگاتو

مرحله نخست:

قبل از هر چیز لیوان خود را خنک کنید و اطمینان حاصل کنید که مقدار زیادی ژلاتو دارید (می توانید از بستنی ساده نیز استفاده کنید) که بسیار سرد است تا اطمینان حاصل کنید که هنگام ریختن اسپرسوی داغ ، کل قاشق بستنی ذوب نمی شود.

مرحله دوم:

اسپرسو را درست زمانی که می خواهید سرو کنید، عصاره گیری کنید تا قهوه تا آنجا که ممکن است گرم و تازه باشد.

مرحله سوم:

برای هر پیمانه ژلاتو فقط یک اونس اسپرسوی گرم استفاده کنید زیرا نمی خواهید بستنی خود را غرق کنید.

AFFOGATO

 5 mins
Espresso, Gelato

It’s hard to decide whether the affogato is a beverage or a dessert, but that hardly matters. You must try this concoction if you haven’t yet!

The affogato originated from Milan and its name literally translates as “drowned.” Which is fitting as this coffee-based beverage uses the hot and bitter espresso to melt the gelato, resulting to a creamy pool of coffee and ice cream that you’d want to drown in!

Yes, there are only two ingredients necessary for this treat:

  • Espresso
  • Gelato (Italian-style ice cream)
  • Step 1.
    Chill your glass or mug first and foremost, and make sure that you have a generous amount of gelato (you can use plain ice cream too) that’s really cold to ensure that the entire scoop of ice cream doesn’t melt when you pour hot espresso over it.
  • Step 2.
    Make the espresso just when you’re about to serve so the coffee is as hot and fresh as possible.
  • Step 3.
    Use only an ounce of fresh, hot espresso for every scoop of gelato as you don’t want to drown your ice cream.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *