کافه‌های ونکوور

کافه‌های ونکوور محلی برای گذراندن ساعاتی آرام

مجله قهوه – شهر ونکوور در کانادا در سال‌های اخیر به یکی از مقصدهای مهاجران خارجی و توریست‌ها تبدیل‌شده است. در سفر به این شهر تجربه نوشیدن قهوه باکیفیت در کافه‌های ونکوور را از دست ندهید. در این شهر می‌توانید برای ساعت‌ها در فضای دنج و مناسب، کنار پنجره‌های بزرگ رو به خیابان بنشینید و از منظره بیرون لذت ببرید.

اگر از آن دسته کافه گردهای حرفه‌ای هستید در این یادداشت به می‌خواهیم چند کافه معروف و دیدنی از کافه‌های ونکوور را به شما معرفی کنیم.

کافه‌های ونکوور

کافه ریوالور

کافه‌ ریوالور (Revolver) یکی از کافه‌های ونکوور است که توجه خود را به قهوه و تجربه‌های تازه‌ای معطوف کرده است که با آن همراه می‌شود. در این کافه هر فنجان قهوه بعدازاینکه سفارش داده شد، به‌طور مجزا و ویژه آماده می‌شود؛ برای این کار از روش‌های مختلف دم کردن و از منوی چرخشی در هر فصل استفاده می‌شود که شامل بهترین برندهای قهوه‌ی برشته در آمریکای شمالی است.

هر هفته طعم و کیفیت تمام قهوه‌های موجود در منو را از طریق آزمایش کور (blind tasting test) می‌سنجند و به این صورت تعیین می‌کنند که هفته‌ی آینده کدام نوع قهوه باید برای مشتریان سرو شود. این کافه‌ی دلپذیر بهترین مکان برای نوشیدن یک فنجان قهوه و سپری کردن اوقاتی خوش با دوستان است.

دکوراسیون متفاوت کافه، دوست‌داشتنی است مثلاً روی یکی از دیوارها نقشه‌ی جهان را با استفاده از میخ‌های فلزی درست کرده‌اند. در اینجا می‌توانید انواع شیرینی‌های خوشمزه مثل کیک قهوه یا نان کروسان را سفارش دهید.

کافه ریوالور همچنین دو فضای متفاوت برای مشتری‌های خود ایجاد کرده است؛ یک‌طرف چهار میز کوچک در یک ردیف چیده شده است و در طرف دیگر میز بزرگی قرار گرفته که بیشتر مردم برای مطالعه و کتاب خواندن از آن استفاده می‌کنند. خدمات این کافه بسیار عالی است و کارکنان آن در تلاش هستند تا رضایت مشتری‌ها را جلب کنند؛ بنابراین تعجبی ندارد که کافه ریوالور همیشه تقریباً شلوغ است.

تیمبرترین کافی روسترز

کافه‌ی تیمبرترِین کافی روسترز (Timbertrain Coffee Roasters) یکی دیگر از کافه‌های ونکوور است که در دل منطقه‌ی تاریخی شهر ونکوور جای گرفته، استانداردهای کیفی قهوه را با پایبندی به علم و اصول دم کردن قهوه ارتقا بخشیده است. تیمبرترِین مرغوب‌ترین قهوه را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد؛ برای این کار دانه‌های سبز قهوه را تهیه می‌کند و فرآیند رُست یا برشته کاری را خود انجام می‌دهد.

بار این کافه به آهستگی و باحوصله قهوه را آماده می‌کند که نشان‌دهنده‌ی توجه آن‌ها به طعم و مزه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی قهوه است. همچنین قهوه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی تازه را بامهارتی استادانه و حساب‌شده دم می‌کنند؛ این روند آماده‌سازی دقیق و آهسته نمایانگر عشق و تعهد کاری کارکنان تیمبرترین است که این کافه را از دیگر کافه‌ها متمایز می‌سازد.

موسسین تیمبرترین یعنی پیتر، جف و مین از کودکی کنجکاوی و علاقه‌ی مشترکی به قطارها و طرز کار آن‌ها داشته‌اند (اینکه چطور قطارها باعث جابه‌جایی مردم از نقطه‌ای به نقطه‌ی دیگر می‌شوند و مهم‌تر از همه اینکه قطارها چطور مردم را دورهم جمع می‌کنند) و همین امر منبع الهام‌بخشی برای نام‌گذاری کافه به تیمبرترین یا قطار چوبی بوده است. تیمبرترین نمود تحقق رؤیای کودکی موسسین کافه است؛ رؤیایی که در آن به بهانه‌ای مردم را گرد هم بیاورند و با نوشیدن قهوه، جمعی صمیمانه ایجاد کنند.

فضای دل‌چسب کافه دارای دیوارهای آجرنما، سقف بلند و پنجره‌های بزرگی است که محیط را با نور طبیعی روشن می‌کند؛ صندلی‌های عقب کافه مشابه صندلی‌های کوپه‌ی قطار است و این احساس را در مشتری‌ها ایجاد می‌کند که در قطار نشسته‌اند. مشتری‌ها این کافه را دوست دارند زیرا هرچند بار که بخواهند، می‌توانند آب داغ رایگان دریافت کنند و درازای خرید یک بسته ‌قهوه‌ی برشته‌شده‌ی تیمبرترین، به یک فنجان قهوه‌ی رایگان مهمان شوند.

آب گازدار از موارد دیگری است که به‌صورت سلف‌سرویس در اختیار مشتری‌ها قرار می‌گیرد. در روزهای ‌يک‌شنبه، یک ساعت قبل از بستن کافه غذا نصف قیمت حساب می‌شود. با همه‌ی این اوصاف، از چای سبز ماتچا، خاگینه‌‌ی خوش‌طعم بلژیکی، نان کروسان بادامی، شیرینی‌های خوشمزه اسکون و قهوه‌ی نیتروی سرد که در روزهای گرم تابستان می‌چسبد، غافل نشوید.

کافه‌های ونکوور

خانه چای و قهوه فینچ

خانه‌ی چای و قهوه فینچ (Finch’s Tea & Coffee House) یکی از محبوب‌ترین کافه‌های ونکوور برای صرف ناهار در مرکز شهر ونکوور است. این کافه برای تزیینات زیبای قهوه لاته، ساندویچ‌های خوشمزه، شیرینی‌های گرم و فضای قدیمی خود مشهور است. طراحی داخلی روستیک و قدیمی کافه با اشیا آنتیک از چراغ‌های رومیزی گرفته تا آینه و گلدان‌هایی که روی دیوار قرار گرفته‌اند، همچنین میز و صندلی‌های ناهماهنگ، خانه چای و قهوه فینچ را به مکانی منحصربه‌فرد تبدیل کرده که برای گذراندن وقت با دوستان و نوشیدن لاته، قرار ملاقات عاشقانه یا صرف خوراکی مختصر ایده‌‌آل است.

تمام انواع قهوه و اسپرسوهایی که در این کافه سرو می‌شوند، ارگانیک هستند و قیمت مناسبی دارند و همچنین انواع چای خشک در آن موجود است. تمام کیک‌ها، شیرینی‌های اسکون، شکلات‌ها و بیسکوییت‌های فینچ تا جایی که امکان دارد با استفاده از تخم‌مرغ‌های خانگی و مواد اولیه ارگانیک درست می‌شوند.

ساندویچ نان باگت گلابی با مخلفاتی نظیر پنیر بلوبری (blue brie)، ژامبون پروشوتوی شور، گردوی برشته، روغن، سرکه و قطعه‌هایی از گلابی آبدار پر شده که مثل سایر مخلفات در ساندویچ‌های تازه این کافه فوق‌العاده خوشمزه هستند. سالاد و سوپ خانگی این کافه منحصربه‌فرد است. آب‌لیمو و آب خیار هم در پیشخوان کافه به‌صورت سلف‌سرویس وجود دارد و همچنین اینترنت رایگان که برای افراد پرمشغله و کاری مزیت خاصی محسوب می‌شود، از مزیت‌های این کافه است.

اگر جایی برای نشستن می‌خواهید، بهتر است صبح زود به کافه بروید زیرا در یک‌چشم به هم زدن آن‌چنان شلوغ می‌شود که صف‌های طولانی حتی بیرون از درب فینچ ایجاد خواهد شد و اگر می‌خواهید در زمان صرفه‌جویی کنید بهتر است قبل از رفتن زنگ بزنید تا سفارش شمارا زودتر آماده کنند.

کافه مولی

طراحی داخلی و غذاهای کافه مولی (Molli Café) یکی از کافه‌های ونکوور است که از کشور مکزیک الهام گرفته‌ شده است. این کافی‌شاپ در منطقه‌ی دیوی ویلج (Davie Village) واقع شده است و بهترین غذاهای مکزیکی موجود در فلات مکزیک را به مشتری‌ها عرضه می‌کند.

کارکنان کافه مولی به‌خوبی با محصولات کانادایی و محدودیت‌های طبخ غذای مکزیکی در سرزمین کانادا آشنا هستند و از فوت‌وفن لازم کاملاً آگاهی دارند؛ بنابراین غذاهای موجود در منو به‌رغم اندک بودن تا آنجا که مقدور است از محصولات باکیفیت محلی و گوشت ارگانیک تهیه‌ می‌شود.

کافه مولی به محصولی که ارائه می‌دهد، احترام می‌گذارد و به جزيیات توجه ویژه‌ای دارد؛ به همین دلیل منوی غذای این کافه به‌صورت محدود تنظیم‌شده اما این مسئله مانع از خلق ترکیبات جدید و خوشمزه نمی‌شود. چیدمان این کافه‌ی زیبا باوجود سقف بلند، پنجره‌های بزرگ و فضای آرامش‌بخش به سبک کافه‌تریاهای مکزیکی است.

در کافه‌ مولی غذاهایی نظیر تاکو و ساندویچ تورتای اصیل مکزیکی، نوشیدنی‌های مکزیکی، قهوه‌ی ارگانیک و شیرینی‌های خوشمزه به مشتریان عرضه می‌شود. شیرینی‌های مولی خانگی هستند و دانه‌های ارگانیک قهوه به‌صورت محلی توسط شرکت موجا (Moja) برشته شده‌اند. مالکین کافه مهربان‌ترین و خونگرم‌ترین آدم‌هایی هستند که با آن‌ها دیدار خواهید کرد.

بسیاری از مشتری‌های مولی بعد از امتحان کردن صبحانه‌ی نان مولِت (mollete) پنیری با سس سالسا، تاکوی اردک، چای دم کشیده در قوری شیشه‌ای، شیرینی‌های شکلاتی طعم‌دار، باندریلای لایه‌لایه‌ی شیرینِ کره‌ای، شیرینی کونچا (concha) یا ساندویچ پولو تورتا (pollo torta) که تنها بخشی از غذاهای موردعلاقه آن‌ها است، مشتری دائم این کافه شده‌اند.

بازدیدکنندگان همچنین از دستگاه کاپوچینو ساز، چای آگوا دِ جامائیکا (Agua de Jamaica) یا چای هیبیسکوس، سوپ بره در روزهای ‌شنبه و درنهایت استفاده از اینترنت رایگان تا ساعت ۱۱ صبح لذت می‌برند.

کافه‌های ونکوور

ایست فان روسترز

کافه‌ی ایست فان روسترز (East Van Roasters) در داخل هتل رِینیِر (Rainier Hotel) قرار گرفته و جدیدترین کسب‌وکار غیرانتفاعی است که توسط جامعه‌ی خدمات اجتماعی پی.اچ.اس (PHS) راه‌اندازی شده است. این کافه، زنان ساکن هتل رینیر را پس از آموزش استخدام می‌کند. ایست فان روسترز انواع شکلات و قهوه ارگانیک را برشته و تهیه می‌کند.

در این مکان دلپذیر هر هفته از سه‌شنبه تا یک‌شنبه انواع نوشیدنی‌های خوش‌طعم ارگانیک تهیه‌شده از قهوه و شکلات، ترافل شکلاتی، شکلات تخته‌ای سینگل اوریجین (single-origin) یا تک خاستگاه که فقط در یک نقطه از جهان تولید می‌شود و گلچینی از شیرینی‌های خوشمزه را به مشتریان عرضه می‌شود.

تمام نوشیدنی‌های بار اسپرسو که شامل نوشیدنی فوق‌العاده محبوب آمریکانو هم می‌شود از لبنیات ارگانیک، شیر بادام و شیر سویا تهیه شده‌اند. اگرچه فضای این کافه چندان بزرگ نیست اما میز و صندلی‌های شیک و جذابی در طول راهرو قرارگرفته‌اند؛ مشتری‌ها می‌توانند از همان‌جا کارکنان کافه را در پشت پیشخوان یا دیوارهای شیشه‌ای تماشا کنند که سرگرم تهیه‌ی نوشیدنی‌ها یا شکلات‌های خوشمزه هستند.

تمام کارکنان برخوردی صمیمانه و مهربان دارند. مردم دوست دارند یک غروب آرامش‌بخش را در این کافه بگذرانند و مشغول کشیدن نقاشی، نوشتن یا خواندن شوند. ایست فان روسترز همچنین تأمین‌کننده‌ی عمده‌ی قهوه‌ی برشته‌شده و دانه‌های کاکائو به سایر مشاغل و کسب‌وکارهای دیگر است.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه‌های پراگ

کافه‌های پراگ با رنگ و بویی تاریخی

مجله قهوه – پراگ، پایتخت کشور جمهوری چک، مهد فرهنگ و تاریخ این کشور است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *