Caffeine کافئین در گونه عربیکا و روبوستا

کافئین Caffeine

مجله قهوه – کافئین Caffeine داروی قهوه محسوب می‌شود. شکی نیست که بدون عنصر تحریک‌کننده کافئین، قهوه نوشیدنی‌ای نیست که امروزه در جهان مصرف می‌شود. کافئین در گیاه قهوه همان هدف تکاملی را انجام می‌دهد که در بسیاری از گونه‌های دیگر انجام می‌شود و به‌عنوان یک حشره‌کش عمل می‌کند و مکانیسم دفاعی را برای گیاه فراهم می‌کند. مقدار کافئین موجود در یک فنجان قهوه بسیار متفاوت است. منشأ قهوه نیز تأثیر زیادی در این تفاوت دارد. به‌طور مثال در گونه عربیکا به‌طورمعمول میزان کافئین نصف کافئین موجود در گونه روبوستا ست. قهوه‌هایی که در ارتفاع بالاتر رشد می‌کنند تمایل به داشتن مقدار کافئین کمتر دارند، چراکه به دفاع کمتری نیاز است.

انواع گونه عربیکا وجود دارد که به‌طور طبیعی کافئین کمی دارند و به‌عنوان یک‌راه حل بالقوه برای حساسیت به کافئین قهوه، در نظر گرفته می‌شوند، اگرچه احتمالاً گیاهان در محیط‌های مختلف جهش‌یافته و حاوی مقدار کافئین بالاتری هستند.

آنچه محتوای کافئین را برای هرکسی که نوشیدنی‌های مبتنی بر قهوه را در مغازه‌ها خریداری کند کمی گیج‌کننده می‌کند این است که بدون دانستن میزان قهوه مورداستفاده در تهیه نوشیدنی، پیش‌بینی میزان کافئین موجود در آن بسیار سخت است. اندازه فنجان گمراه‌کننده است؛ یک فنجان کوچک‌تر را می‌توان با قهوه بیشتر تهیه کرد و بنابراین کافئین بیشتری از یک فنجان بزرگ‌تر با قهوه کمتر دارد.

قدرت نیز گمراه‌کننده است؛ یک اسپرسو ممکن است بسیار شدید باشد اما احتمالاً دارای حجم کافی برای تهیه کافئین به‌اندازه یک لیوان بزرگ قهوه فیلتری یا دمی نیست.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Caffeine

Wine is culinarily complex and contains alcohol. Coffee is no different, except its drug is caffeine. There is no doubt that, without the stimulating element of caffeine, coffee would not be the globally consumed drink it is today. Caffeine serves the same evolutionary purpose in the coffee plant as it does in many species: as an insecticide, it provides the plant with a natural defence mechanism.

Caffeine content in a cup of coffee varies wildly. The origin of the coffee has a huge impact, as does the species – Arabica typically has half the amount of caffeine Robusta has. Coffee grown at higher altitudes tends to have a lower caffeine content as it needs less defence.

There are varieties of Arabica that are naturally low in caffeine and are seen as a potential solution to decaffeinating coffee, though the plants are likely to mutate and develop higher caffeine contents in different environments.

What makes caffeine content slightly confusing for everyone buying coffee-based drinks in shops is that, without knowing the amount of coffee used to make the drink, it is very hard to predict how much caffeine is in the beverage.

Cup size is misleading: a smaller cup could be made with more ground coffee and therefore have more caffeine than a larger cup made with less coffee. Strength is also misleading: an espresso may be very intense but probably does not have sufficient volume to contain as much caffeine as a large mug of filter coffee

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

فنجان جو

تاریخچه نام گذاری قهوه به نام فنجان جو

مجله قهوه – کافئین برای قرن‌هاست که در کابینت‌های آشپزخانه در سراسر جهان ایستاده است …