قهوه بِرِو

چیستی و تاریخچه قهوه بِرِو

وقتی به قهوه صبحانه یا اسپرسو خامه اضافه می‌کنید چه حسی در ذهن شما ایجاد می‌شود؟ من امیدوارم که به نظر می‌رسد خوشمزه باشد و همچنین طعم خوشمزه‌ای دارد و قهوه بِرِو نامیده می‌شود.

قهوه بِرِو مورد دیگری است که می‌توانید همراه با لاته و کاپوچینو به فهرست موردعلاقه خود اضافه کنید.

فنجان قهوه شما می‌تواند هرچه می‌خواهید باشد. کشورها و فرهنگ‌ها روش‌های دم آوری را تغییر داده و مواد اصلی را اضافه و کم کرده‌اند. امروزه انواع مختلفی از فنجان قهوه وجود دارد که احتمالاً نام چند مورد را نشنیده‌اید و قطعاً همه آن‌ها را امتحان نکرده‌اید.

به‌عنوان‌مثال قهوه بِرِو معجونی با کافئین است که به‌اندازه کافی در سایه باقی‌مانده است.

ما اینجا هستیم تا کمی نور بیندازیم و همه چیزهایی را که باید درباره قهوه بِرِو بدانید به شما ارائه می‌دهیم.

قهوه بِرِو چیست؟ فنجان خامه‌ای قهوه بِرِو

وقتی نوبت به فنجان قهوه صبحگاهی شما می‌رسد، عده‌ای هستند که به‌جز یک قهوه سیاه قوی نمی‌توانند چیزی را تصور کنند.

برخی دیگر ترجیح می‌دهند مقداری شیر در قسمت بالای آن بریزند، درحالی‌که دیگران هنوز هم دوست دارند یک دوز خوشمزه از مواد خامه‌دار را بریزند.

مانند کاپوچینو، لاته، آمریکانو و بسیاری دیگر، بِرِو یک نوشیدنی قهوه با پایه اسپرسو است و مانند بسیاری از پیشینیان آن، این نوشیدنی بیش از سه قرن پیش در ایتالیا نشأت گرفته است.

خود این نام از کلمه ایتالیایی گرفته شده است که به کوتاه یا مختصر ترجمه می‌شود.

همچنین با نام‌های قهوه بِرِو یا لاته بِرِو نام‌گذاری می‌شود.

قهوه بِرِو یک نسخه آمریکایی از لاته است که از نصف و نیم شیر بخارپز ساخته‌شده است،

به‌جای اینکه شیر با یک‌لایه کامل کف شیر پوشانده شود.

اگر کسی هستید که راحتی خامه‌ای را به فنجان قهوه خود ترجیح می‌دهید، قهوه بِرِو نوشیدنی مناسب شماست.

از شیر به‌عنوان یکی از مواد اصلی آن استفاده نمی‌کند، در عوض شامل نصف و نیم است.

برای شما که نمی‌دانید این اعلامیه به چه معناست – نصف و نیم ترکیبی از قطعات مساوی شیر کامل و خامه سبک است و حواستان باشد، از ده تا دوازده درصد محتوای چربی برخوردار است.

تغییر در محتوا منجر به داشتن یک فنجان قهوه پر طعم می‌شود.

قهوه بِرِو، کاپوچینو یا لاته؟

لاته و کاپوچینو سال‌هاست که بر جامعه قهوه حاکم هستند. آن‌ها غول‌هایی هستند که امروزه مترادف خود قهوه هستند؛ بنابراین ممکن است بپرسید که بِرِو چه مکانی را در میان همتایان خود دارد؟

پاسخ ساده نوع شیر مورداستفاده است.

بیشتر نوشیدنی‌های کافئین دار برای ایجاد بافت و طعم به‌صورت لایه‌لایه هستند.

به‌عنوان‌مثال یک کاپوچینو یک یا دو شات اسپرسو در پایین دارد و با شیر بخارپز شده و نسبت مساوی کف شیر روی آن قرار می‌گیرد. شیری که در اینجا استفاده می‌شود می‌تواند کامل یا بدون چربی و یا حتی غیر لبنی باشد.

یک لاته به روشی کاملاً مشابه شروع می‌شود. یک یا دو شات اسپرسو در پایین با بخشی سالم از شیر بخارپز شده و یک لایه سبک کف شیر به‌عنوان تاج نوشیدنی را کامل می‌کند. در انتخاب شیر برای استفاده، یک لاته نیز اجازه آزادی عمل می‌دهد. از طرف دیگر قهوه بِرِو فقط برای نصف و نیم اجازه می‌دهد که برای تشکیل فنجان خامه‌ای نمادین به آن نیاز دارد.

 


منبع: fried coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *