مجله قهوه – در اینجا چهار اشتباه موثر بر کیفیت قهوه شما تأثیر میگذارند و راههای جلوگیری از بروز آنها را باهم مرور میکنیم.
به عنوان یک صاحب کافیشاپ، مشتریان به شما اعتماد میکنند تا هر روز قهوهای عالی برای آنها سرو کنید.
درحالیکه خرید یک قهوه مناسب یک روش عالی برای شروع است، نحوه مراقبت از قهوه نیز به همان اندازه مهم است.
عوامل بسیاری وجود دارد که بر طعم قهوه شما در هنگام دمآوری تأثیر میگذارند و به همین دلیل است که برای کنترل و به حداکثر رساندن کیفیت باید تلاش کنید.
خطای شماره 1 – قهوه خود را بهطور مناسب ذخیره کنید
قهوه را باید در محلی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید که در آن اختلال ایجاد نشود و این یکی از اشتباه موثر بر کیفیت قهوه است.
بیلی توکاس صاحب اسپرسو بیلی در سیدنی است که کافیشاپش هر هفته 150 کیلوگرم قهوه مصرف میکند قهوه خود را در کیسههای سوپاپ یکطرفه که در یک اتاق زیرزمینی با دمای پایدار نگهداری میشوند، ذخیره میکند.
بیلی میگوید: «ما هرگز کیسههایی را که میتوانند در معرض آفتاب یا گرما از وسایل آشپزخانه قرار بگیرند، نگاه نمیداریم. این همجواری با گرما قهوه را بیشازحد گرم میکند و منجر به روغنی شدن قهوه میشود و طعمهای پخته را توسعه میدهد.»
نحوه ذخیره قهوه شما نیز ممکن است با توجه به هوا تغییر کند.
بهعنوانمثال، در سیدنی نوسانات دمای قابلتوجهی بین تابستان و زمستان وجود دارد که این امر بر نحوه ذخیرهسازی قهوه تأثیر میگذارد؛ بنابراین مهم است که قهوه را از قرار گرفتن در معرض گرمای شدید، سرما، رطوبت و نور خورشید دور نگاه دارید.
خطای شماره 2 – تعمیر و نگهداری روزانه تجهیزات یکی از اشتباه موثر بر کیفیت
دستگاههای اسپرسوساز کافیشاپها تجهیزات پیچیدهای هستند. به همین دلیل نگهداری منظم آنها بسیار مهم است.
این امر نهتنها به شما کمک میکند تا از هزینههای گرانقیمت از سوی تکنسینها جلوگیری کنید، بلکه تجهیزات شما نیز طولانیتر کار میکنند.
پل مارتین مدیر فنی یونایتد در سیدنی است میگوید: «دلیل اصلی شکستن دستگاههای اسپرسو عدم نگهداری درست آنها است.»
وی توصیه میکند مراقبتهای تخصصی را با مراقبت روزانه کارکنان ترکیب کنید و جلوگیری از اشتباه موثر شامل موارد زیر است:
- بعد از هر بار دم کردن، دو بار برافروختگی گروپ شود تا مواد باقیمانده از بین برود.
- برای جلوگیری از پخت قهوه در دستگاه، سبد فیلتر را پس از استخراج از بیرون بزنید.
- شستشوی سرهای گروپ با تمیزکننده و شستن روزانه پرتفیلترها.
- بعد از هر بار استفاده از نازل بخار، آن را تمیز کنید
- برای از بین بردن قهوه قدیمی، روزانه آسیاب را با جاروبرقی تمیز کنید.
- پاک کردن و تمیز کردن صفحههای خروجی آب چندین بار در هفته.
- برای جلوگیری از بروز آسیب، مایعات یا مواد غذایی را در بالای دستگاه ذخیره نکنید.
- بهطور منظم قهوه را مزه کنید تا در اسرع وقت بتوانید مسائل را برطرف کنید.
برخی از این کارها ممکن است چالشبرانگیز باشد و برای عادت کردن وقت ببرد؛ اما یک ضرورت است.
منبع: perfect daily grind
نویسنده: پاول گلدینگ
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee