آلودگی قهوه سبز

پیشگیری از آلودگی قهوه سبز – قسمت دوم

مجله قهوه – هنگام ذخیره یا حمل قهوه سبز، آلودگی همیشه یک خطر است. خواه از طریق اکسیژن، رطوبت یا طیف وسیعی از منابع دیگر، ذخیره‌سازی و بسته‌بندی نامناسب منجر به آلودگی قهوه سبز می‌شود. به‌نوبه خود، این می‌تواند باعث کاهش کیفیت شود، یا حتی نوشیدن غیر ایمن باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی آلودگی قهوه سبز، میزان خطرناک بودن آن و نحوه محافظت در برابر خطرات آلودگی، با استفان کوچت، مالک مشترک Soluagro، یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل‌های بسته‌بندی برای تجارت‌های کشاورزی در گواتمالا، صحبت کردیم که بخش دوم آن را در ادامه می‌خوانیم:

آلودگی شیمیایی

همان‌طور که روغن‌ها یک خطر هستند، سایر مواد شیمیایی که ممکن است با مناطقی که قهوه سبز در آن ذخیره می‌شود تماس پیدا کنند نیز همین خطر را دارند.

استفان می‌گوید: «مردم [بعضی‌اوقات] سموم دفع آفات و نهاده‌های کشاورزی [نزدیک قهوه] را ذخیره می‌کنند و حتی اگر این موارد لزوماً نباید مستقیماً با قهوه در تماس باشند، آن‌ها فقط آن را در کنار دیگری ذخیره می‌کنند. شما قطعاً به‌نوعی مانع برای جلوگیری از آلودگی در این موردنیاز دارید.»

کودها و سایر ورودی‌های کشاورزی در صورت آلودگی قهوه سبز که بوداده و دم می‌شود، می‌توانند بسیار خطرناک باشند.

بااین‌وجود، فراتر از این، خطر شیمیایی دیگری نیز برای ذخیره قهوه سبز وجود دارد: آلودگی هیدروکربن.

طبق گزارش فائو توسط بارت اسلوب، آلودگی هیدروکربن «معمولاً توسط کیسه‌های قهوه ایجاد می‌شود».

این گزارش می‌گوید: «این به دلیل روغن دسته‌ای است که برای نرم شدن الیاف قبل از چرخش استفاده می‌شود.»

اکسیژن و کیفیت فنجان

ازنظر فنی، اکسیژن را می‌توان آلاینده قهوه سبز دانست. مطالعات نشان داده است که قرار گرفتن در معرض اکسیژن باعث اکسیداسیون می‌شود که می‌تواند بر طعم قهوه تأثیر بگذارد و درنهایت کیفیت فنجان را کاهش دهد.

در یک مطالعه آمده است: «وقتی قهوه سبز برای مدت طولانی ذخیره می‌شود، کیفیت قهوه به‌طور متمایزی کاهش می‌یابد.»

استفان می‌گوید وقتی قهوه در معرض اکسیژن مستقیماً باشد، فرایندی به نام اکسیداسیون اتفاق می‌افتد … این همان چیزی است که یک قهوه را «قدیمی» می‌کند.

چگونه می‌توانید از آلودگی در قهوه سبز خودداری کنید؟

ازآنجاکه انواع مختلفی از خطرات آلودگی قهوه سبز را ذکر کرده‌ایم، حال بیایید نحوه اجتناب از آن‌ها را بررسی کنیم.

در ابتدا، پیروی از برخی اقدامات اساسی اولین قدم عالی است که به شرح زیر است:

اطمینان حاصل کنید که انبار شما خشک و تمیز باشد

برای ذخیره و حمل قهوه از پالت استفاده کنید

از نگهداری کودها، سموم دفع آفات یا سایر مواد شیمیایی در کنار قهوه سبز خودداری کنید

میزان بروز آفت در انبار را کنترل کنید

بااین‌حال، اگر می‌خواهید از همه این خطرات آلودگی به‌یک‌باره جلوگیری کنید، استفان یک نکته اساسی دارد: استفاده از بسته‌بندی با کیفیت خوب.

ازآنجاکه برگ خریدهای زیادی وجود دارد که می‌تواند قهوه سبز را آلوده کرده و باعث از بین رفتن کیفیت آن شود، بسیار مهم است که تولیدکنندگان اقدامات احتیاطی درستی را برای محافظت از آن در هنگام نگهداری یا حمل‌ونقل انجام دهند.

آلودگی فقط به معنای کاهش کیفیت نیست. قرار گرفتن در معرض یکی از هر تعداد عامل خارجی نامطلوب می‌تواند برای محصول نهایی خطرناک باشد.

بااین‌حال، با ذخیره و محافظت صحیح از قهوه سبز خود، می‌توانید احتمال بروز آن را به حداقل برسانید و از حفظ کیفیت در انبار و خارج از آن اطمینان حاصل کنید.

منبع perfect daily grind

تنظیم و گردآوری: بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *