آلودگی قهوه سبز

پیشگیری از آلودگی قهوه سبز – قسمت اول

مجله قهوه – هنگام ذخیره یا حمل قهوه سبز، آلودگی همیشه یک خطر است. خواه از طریق اکسیژن، رطوبت یا طیف وسیعی از منابع دیگر، ذخیره‌سازی و بسته‌بندی نامناسب منجر به آلودگی قهوه سبز می‌شود. به‌نوبه خود، این می‌تواند باعث کاهش کیفیت شود، یا حتی نوشیدن غیر ایمن باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی آلودگی قهوه سبز، میزان خطرناک بودن آن و نحوه محافظت در برابر خطرات آلودگی، با استفان کوچت، مالک مشترک Soluagro، یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل‌های بسته‌بندی برای تجارت‌های کشاورزی در گواتمالا، صحبت کردیم که در ادامه می‌خوانیم:

آلودگی قهوه سبز چیست؟

طبق دیکشنری کمبریج، آلودگی را می‌توان به‌عنوان «فرآیند ساختن چیزی کثیف یا سمی، یا حالت حاوی مواد ناخواسته یا خطرناک» تعریف کرد.

بااین‌حال، استفان در مورد قهوه می‌گوید: «هنگامی‌که ما در مورد آلودگی صحبت می‌کنیم، به تمام عوامل بیرونی که ممکن است بر قهوه تأثیر منفی بگذارند، اشاره می‌کنیم.»

وی می‌گوید: «این می‌تواند كپك، رطوبت، بوها یا رایحه‌های خارجی و هر فاكتور خارج از بسته‌بندی باشد كه به هر طریقی به قهوه آسیب برساند. آلودگی همه این عوامل است … همه مواردی که می‌توانند برای کیفیت قهوه در ذخیره‌سازی، حمل‌ونقل یا هر جای دیگر در زنجیره تأمین مضر باشند.»

بیایید به برخی از راه‌های آلوده شدن قهوه سبز نگاهی بیندازیم.

چگونه می‌توان قهوه سبز را آلوده کرد؟

استفان می‌گوید که قهوه «چیزی است که ما آن را یک محصول مرطوب‌کننده می‌نامیم. این بدان معناست که به‌ویژه مستعد جذب رطوبت از هوا است و به همراه آن، هر نوع آلودگی (مانند بو یا مواد شیمیایی) که ممکن است وجود داشته باشد.»

به همین ترتیب، اگر قهوه سبز شما بسته‌بندی مناسبی نداشته باشد، می‌تواند در معرض آلودگی‌های خارجی قرار گیرد. اگر چنین باشد، بوی نامطبوع، طعم‌دهنده‌ها و سایر ترکیبات را جذب می‌کند که می‌تواند باعث کاهش کیفیت فنجان شود و حتی لوبیاها را ناامن کند.

استفان می‌افزاید: «قهوه واقعاً مانند اسفنج است و اگر چیزی را که بوی آن بسیار شدید است در کنار آن قرار دهید، قطعاً می‌تواند آن را جذب کند … این همان چیزی است که می‌خواهید از آن اجتناب کنید.»

من با استفان صحبت کردم تا درباره آلاینده‌های مختلفی که می‌توانند بر طعم، کیفیت و ایمنی قهوه سبز شما تأثیر بگذارند بیشتر بدانم.

آلودگی قهوه سبز

رشد کپک

کپک یکی از رایج‌ترین آلودگی‌های محصولات غذایی است و قهوه سبز نیز از این قاعده مستثنا نیست.

کپک توسط قارچ‌هایی مانند آسپرژیلوس و پنیسیلیوم ایجاد می‌شود. این ماده به‌طور طبیعی در محصولات غذایی که به‌طور نامناسب ذخیره می‌شوند، اغلب در محیط‌های مرطوب تشکیل می‌شود. مطالعات انجام‌شده در مورد قهوه سبز در کشورهای تولیدکننده قهوه در سراسر جهان نشان می‌دهد که این دو گونه قارچ به‌ویژه آلوده‌کننده‌های طبیعی رایج هستند.

اساساً، اگر قهوه سبز به‌درستی بسته‌بندی نشود و در معرض رطوبت قرار گیرد (چه در هوا باشد و چه در غیر این صورت) ایجاد می‌شود. این می‌تواند کیفیت قهوه را از بین ببرد، درعین‌حال باعث می‌شود که به‌طور بالقوه برای انسان مضر شود.

وقتی کپک در قهوه رشد می‌کند، بوی مشخصی دارد که با بررسی دانه‌های آسیب‌دیده به‌راحتی می‌توان آن را تأیید کرد.

آلودگی قهوه سبز از طریق حیوانات

استفان به من می‌گوید که آلودگی حیوانات یکی دیگر از مشکلات اساسی هنگام ذخیره قهوه سبز است. گرچه همیشه این احتمال وجود دارد که حیوانات بزرگ‌تر از طریق تماس بدنی به قهوه آسیب برسانند، اما استفان در حقیقت به من می‌گوید که جوندگان دلیل اصلی نگرانی هستند.

او می‌گوید: «بستگی دارد كه از چه نوع انباری صحبت كنیم؛ اما گاهی اوقات شما موش دارید. من می‌گویم موش‌ها یکی از بدترین نوع آلودگی‌ها هستند.»

وی می‌گوید اگر قهوه به‌درستی ذخیره نشود، به‌ویژه ادرار موش می‌تواند مسئله‌ساز شود، زیرا بوهای نامطلوب آن می‌تواند توسط قهوه سبز جذب شود.

محصولات نفتی

محصولات روغن همچنین یک خطر قابل‌توجه برای آلودگی قهوه سبز است، زیرا هرگونه جذب روغن غیرخوراکی یا صنعتی می‌تواند برای مصرف‌کننده بسیار خطرناک باشد.

استفان می‌گوید: «انبارها مکان‌هایی هستند که عوامل خارجی زیادی دارند. شما می‌توانید روغن‌هایی از لیفتراک، گازوئیل یا بنزین داشته باشید … و همچنین بخار خودرو دارید که خطرناک است.»

استفان می‌گوید وقتی روغن در نزدیکی انبارها یا انبارهای قهوه سبز ذخیره می‌شود، نشت همیشه خطر بالقوه‌ای دارد. اگر قهوه به‌درستی ذخیره نشود، این امر می‌تواند بسیار خطرناک باشد. علاوه بر این، هر نوع رایحه، گاز یا دود ناشی از محصولات نفتی نیز می‌تواند جذب شود.

منبع perfect daily grind

تنظیم و گردآوری: بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *