مجله قهوه – پشتیبانی از تولیدکنندگان گواتمالا در دوران همهگیری COVID-19 یکی از برنامههایی است که گروه 3-19 با کمک و مشارکت اعضای تعاونی Asproguate در حال اجرای آن است. امنیت غذایی و دسترسی به نیازهای خانوار دو مورد از تأثیرات مهم و فوری پاندمی COVID-19 در بین کشاورزان جوان و جوامع آنها در سراسر جهان بوده است.
جمعآوری کمکهای مالی و تلاش برای تحویل شامل برنامههای معیشتی برای اعضای تعاونی Asproguate است که بیش از 1900 خانواده تولیدکنندگان گواتمالا در مناطق تولید قهوه گواتمالا در Acatenango، San Martin Jilotepeque، Coban و Atitlan را شامل میشود.
مایک وار، مالک 3-19 در این خصوص میگوید: «ما میخواهیم به نیاز فوری به خانوادهها در تعاونی Asproguate کمک کنیم؛ اما از معیشت آنها نیز پشتیبانی میکنیم.»
جمعآوری کمکهای مالی مبتنی بر اشتراک که امروز راهاندازی شده و به مدت دو هفته برای تولیدکنندگان گواتمالا به طول میانجامد، هدف جمعآوری کمکهای فعلی 3-19 شامل 2.500 دلار تعیینشده است و به مدت دو هفته اجرا میشود. به ازای هر 20 دلار افزایشیافته، بستهای از مواد غذایی و کالاهای خانگی به یک خانواده نیازمند اهدا میشود. هر اهدا نیز شامل یک اشتراک قهوه برای اهداکننده نیز هست و اشتراکها شامل قهوههایی میشوند که از تعاونیهای Asproguate تهیه شدهاند.
درحالیکه COVID-19 هنوز بهطور مستقیم بر روی تولید قهوه محلی تأثیر نگذاشته است، اما این نگرانی در مورد فصل برداشت سال آینده وجود دارد.
تاکنون برداشت تحت تأثیر قرار نگرفته است، زیرا برداشت در ماه نوامبر شروع میشود، اما اگر COVID در آن زمان هنوز قوی باشد، قطعاً تأخیر در برداشت و پردازش وجود خواهد داشت.
گفتنی است تولید قهوه در گواتمالا از دهه 1850 شروع شد و قهوه عنصر مهمی از اقتصاد گواتمالا است. گواتمالا برای بیشتر قرن بیستم و آغاز قرن بیست و یکم، تولیدکننده برتر قهوه در آمریکای مرکزی بود.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

