فرایند طبیعی

پردازش و فرآوری قهوه – فرایند طبیعی

مجله قهوه – فرایند طبیعی مسلماً قدیمی‌ترین و اصلی‌ترین شکل پردازش قهوه است و به‌طور سنتی برای فرآوری گیلاس در مقیاس تجاری (به‌عنوان‌مثال در برزیل) یا در مناطقی که دسترسی محدودی به منابع آبی دارند (به‌عنوان‌مثال اتیوپی) مورداستفاده قرار می‌گرفت.

اغلب ممکن است این‌گونه باشد که قهوه فرآوری شده طبیعی نقص بیشتری در فنجان ایجاد کند و گاهی اوقات به دلیل خشک شدن، طعم خاکی شدیدی داشته باشد، به همین دلیل است که قهوه‌هایی که به‌طور سنتی شسته می‌شوند، قیمت‌های بالاتری را به خود جذب می‌کنند وضوح و پیچیدگی امروزه، قهوه‌های فرآوری شده طبیعی به دلیل داشتن طعم میوه‌ای بسیار موردتوجه قرار می‌گیرند و بسیاری از ریشه‌های تولیدکننده قهوه از این روش استفاده می‌کنند تا پروفایل‌های جدید و متفاوت طعم را به صنعت خاص وارد کنند.

در فرایند طبیعی گیلاس‌های قهوه هنگام رسیدن چیده می‌شوند و مستقیماً به پاسیو یا تخت‌های آفریقایی منتقل می‌شوند تا برای مدت 8-20 روز بسته به درجه حرارت و منشأ خشک شوند.

گیلاس با تمام لایه‌های دست‌نخورده خشک می‌شود و این بدان معناست که مقدار کمی تخمیر طبیعی در دانه در محیط آن اتفاق می‌افتد.

در فرایند طبیعی گیلاس‌های قهوه پس از خشک شدن، به کشمش شباهت دارند و وقتی به این حالت رسیدند، حبوبات قبل از اینکه آسیاب شوند، در داخل غلاف‌های گیلاس استراحت می‌کنند تا لایه‌های خارجی آن برداشته شود و سپس برای حمل‌ونقل مرتب می‌شوند.

هنگام خرید قهوه‌ها در فرایند طبیعی ابتدا به دنبال قوام و یک فنجان تمیز و به دنبال آن عطروطعم کشمش و نشانه‌هایی از میوه‌های گرمسیری و توت‌فرنگی هستیم.

در بهترین حالت، قهوه‌های فرآوری شده طبیعی می‌توانند شیرینی خارق‌العاده‌ای را برای اسپرسو به ارمغان بیاورند و همچنین باید با یک حس دهان شیرین و شربت زده به‌خوبی فیلتر شوند.

بادی آن‌ها اغلب از قهوه‌های شسته با شیرینی اغراق‌شده و اسیدیته پایین بسیار پررنگ‌تر است.

منبع: north star roast

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *