فرآیند شسته شده

پردازش و فرآوری قهوه – فرآیند شسته شده

مجله قهوه – فرآیند شسته شده به‌طور گسترده در سراسر آمریکای لاتین و مناطقی از آفریقای شرقی مورداستفاده قرار می‌گیرد و نیاز به حذف گیلاس و موسیلاژ اطراف پوست با استفاده از اصطکاک، تخمیر و آب است.

گیلاس‌های رسیده پس از چیدن، به یک آسیاب مرطوب منتقل می‌شود و در آنجا در یک ماشین تخلیه بار که لوبیاها را از گیلاس بیرون می‌کشد قرار می‌گیرند. در مرحله فرآیند شسته شده لوبیا درون تفاله گیلاس قرار دارد که به آن موسیلاژ نیز می‌گویند. این موسیلاژ چسبناک از قندهای طبیعی و الکل تشکیل‌شده و به میزان زیادی به شیرینی، اسیدیته و مشخصات کلی عطروطعم قهوه کمک می‌کند.

لوبیا پس از پالپ شدن، بسته به دما حدود 24 ساعت در مخازن تخمیر قرار می‌گیرد، اگرچه کشاورزان در حال آزمایش زمان تخمیر برای ایجاد مشخصات مختلف طعم هستند. به‌عنوان‌مثال، تخمیر طولانی‌تر به این معنی است که لوبیا زمان بیشتری برای جذب برخی از قندها دارد و می‌تواند طعم کمی “شیرین‌تر” داشته باشد.

نتیجه تخمیر در فرآیند شسته شده باعث می‌شود که موسیلاژ شکسته شود و حبوبات در پوست آن‌ها باقی‌مانده و سپس برای شستشو آماده می‌شوند. این اتفاق می‌تواند در مخازن آب تمیز اتفاق بیفتد یا در آفریقای شرقی اغلب به‌صورت کانال انجام می‌شود. وقتی لوبیا شسته شد، در دست شما احساس شن و ماسه می‌کند، به این معنی که اکنون آماده خشک شدن است. در این مرحله، لوبیای پوست‌کنده شده را به جداول خشک‌کن (تخت‌های آفریقایی برافراشته) یا پاسیو منتقل می‌شود تا برای مدت‌زمان 10-12 روز بمانند، قبل از اینکه درنهایت به آسیاب خشک ریخته شوند و آماده صادرات شوند.

قهوه‌های کنیا شاید بهترین نمونه از قهوه‌ها در فرآیند شسته شده برجسته باشد – به دنبال تخمیر، دانه‌های کنیا برای مدت‌زمان 72 ساعت در مخازن آب تمیز خیس می‌خورند که واقعاً به تجمع اسیدهای آمینه موجود در دانه کمک می‌کند.

منبع: north star roast

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *