قهوه ی کنیا

ویژگی های قهوه ی کنیا AA SL-28 – قسمت 2

مجله قهوه – درحالی‌که کشور کنیا به‌عنوان کشور پرتره 2017 نامگذاری شد، در نمایشگاه جهانی قهوه SCA درخشید و شکی نیست که این کشور یکی از مناطق موردعلاقه صنعت قهوه است؛ اما چه چیزی قهوه ی کنیا را متمایز می‌کند؟ روش‌های فرآوری و انواع مختلف منحصربه‌فرد قهوه کنیا چه تأثیری بر مشخصات طعم دارد؟

من با سوفی موکوا، فرانسیس کیوکو و بنیامین کیاری از سازمان Fairtrade کنیا (FTOK) صحبت کردم تا پاسخ این سؤالات و سایر موارد را پیدا کنم.

در ادامه بخش دوم این مقاله را می خوانیم:

چگونه می‌توان قهوه ی کنیا را خریداری کرد

برخلاف بسیاری از کشورهای تولیدکننده قاره آمریکا یا آسیا، در کنیا دولت مقداری کنترل بر تجارت قهوه را اعمال می‌کند. بیشتر حبوبات در یک حراج مرکزی خریداری و فروخته می‌شوند و نظارت بر آن توسط هیئت‌مدیره قهوه ی کنیا اداره می‌شود.

بنیامین به من می‌گوید که این‌ها به‌طورکلی «قوانینی مناسب برای کشاورزان» است، اما اگر کشاورزان بخواهند قهوه را به‌طور مستقل بفروشند، این یک چالش است. به نقل از وی، کشاورزان می‌توانند «از این روند» مستثنی شوند، درحالی‌که حمل‌ونقل، ارتباطات و فروش قهوه توسط بازاریابان انجام می‌شود.

برخی از تولیدکنندگان احساس می‌کنند در این سیستم قیمت خوبی برای قهوه خود دریافت نمی‌کنند. برای آن‌ها، بین خریدار و کشاورز دست بسیار زیادی وجود دارد – و آن‌ها به بازاریاب اعتماد ندارند که قهوه را در حد توانایی خود تبلیغ کنند، یا حتی در مورد قیمت دریافتی آیا حقیقت را بیان می‌کنند.

تولیدکنندگان کنیا علاقه زیادی به قهوه دارند – به‌هرحال آن‌ها «بچه‌های قهوه» هستند؛ اما حقوق کم و کمبود نمایندگی می‌تواند اشتیاق را به ناامیدی تبدیل کند.

اخیراً دولت در پاسخ به برداشت‌های منفی از حراج مرکزی، برخی از محدودیت‌های تجارت مستقیم را از بین برد. این امر فروش و صادرات قهوه خود را برای کشاورزان آسان می‌کند و چالش بعدی کمک به تولیدکنندگان برای دریافت قیمت مناسب حبوبات و افزایش شفافیت در زنجیره تأمین است.

پاسخ به تغییر فضای نمایش قهوه ی کنیا

تیم به من می‌گوید که آن‌ها در حال حاضر BEANSTITUTE را راه‌اندازی می‌کنند، سازمانی که بیشتر از طریق کمک‌های مالی تأمین می‌شود و توسط داوطلبان کار می‌کند. به‌محض تأمین اعتبار کامل – امیدوارم قبل از ماه اوت – آن‌ها به این تحولات جدید در تجارت قهوه کنیا پاسخ خواهند داد. هدف آن‌ها تسهیل شفافیت بیشتر است که سرانجام در دسترس است و آن‌ها می‌خواهند این شفافیت نه‌تنها برای مصرف‌کننده، بلکه برای کشاورز نیز وجود داشته باشد.

در حال حاضر، با حراج مرکزی، تیم به من گفت که کشاورزان گاهی اوقات تصور نمی‌کنند که قهوه آن‌ها پس از پردازش چه اتفاقی برای آن می‌افتد. آن‌ها دوست دارند تولیدکنندگان بدانند که قهوه خود چه امتیاز حجامتی دریافت کرده و چه کسی آن را خریداری می‌کند.

فرانسیس توضیح می‌دهد که دقایقی قبل از مکالمه ما، آن‌ها از یک خریدار شنیده‌اند که یک قهوه خاص 93 امتیاز کسب کرده است – اما تولیدکننده ایده‌ای از این واقعیت نداشت. او می‌گوید شرایطی از این دست بسیار شایع است. آن‌ها نمی‌توانستند صبر کنند تا به کنیا برگردند و به تهیه‌کننده خبر خوب را اطلاع دهند.

گسترش دانش در میان تولید کنندگان

تولیدکنندگان سزاوار دانش مانند این هستند. به آن‌ها کمک می‌کند درک کنند که قهوه چقدر ارزش دارد و تأثیر کار سخت آن‌ها چیست.

علاوه بر این، BEANSTITUTE به کشاورزان در مورد زراعت، بو دادن و حجامت قهوه و نحوه تجزیه‌وتحلیل دانه‌های خودشان آموزش می‌دهد. این امکان را می‌دهد حتی آن دسته از کشاورزان که از طریق بازاریاب به کار خود ادامه می‌دهند از قهوه خود دفاع کنند. این ممکن است به آن‌ها کمک کند تا قیمت عادلانه‌تری دریافت کنند.

هر منطقه تولیدی منحصربه‌فرد است. خاک‌های مختلف، آب‌وهوا، واریته‌ها و روش‌های تولید / فرآوری، قهوه‌های متمایزی را ایجاد می‌کنند که در مورد کنیا، به دلیل پیچیدگی معروف هستند. همچنین هر کشوری چالش‌های خاص خود را دارد، چه زیرساخت‌ها، مقررات دولتی، یا آفات و بیماری‌ها.

دیدن اینکه چگونه در کنیا به موضوع شفافیت پرداخته می‌شود هیجان‌انگیز است. شناخت بیشتر در مورد این قهوه‌های با کیفیت بالا خریداران را قادر می‌سازد تا واقعاً از آن‌ها قدردانی کنند.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *