قهوه کلمبیایی

ویژگی های قهوه کلمبیایی

مجله قهوه – هیچ‌چیز نشان‌دهنده قهوه در روح آمریکایی بیشتر از خوان والدز و قهوه کلمبیایی کوهستانش نیست.

تصور می‌شود که قهوه کلمبیایی در دهه 1500 به همراه کاهنان Jesuit به کلمبیا رسیده‌اند.

صادرات اولین دانه قهوه کلمبیا در سال 1835 با بیش از 2000 کیسه آغاز شد.

اکنون صادرات دانه‌های قهوه کلمبیا در سراسر جهان به میلیون‌ها کیسه می‌رسد که حدود 11-14٪ از تولید جهان را تشکیل می‌دهد.

می‌توانید قهوه‌های ماراگپی، کاتورا، تیپیکا و بوربون که امروزه در کلمبیا رشد می‌کنند را پیدا کنید.

قهوه کلمبیاییدرحالی‌که قهوه برزیل ازنظر حجم در رتبه یک است و کلمبیا مدت‌هاست که رتبه 2 را نگه داشته است، اخیراً ویتنام در مقابل کلمبیا قرارگرفته است و آن را به سمت رتبه 3 بودن می‌برد.

البته قهوه ویتنامی روبوستا باکیفیت پایین است، بنابراین تفاوت کیفیت لوبیا مشخص است.

گاهی اوقات قهوه کلمبیایی، به دلیل تعادل مناسب و بادی سنگین شناخته می‌شود.

به‌طور انحصاری قهوه عربیکای کلمبیا، در ارتفاعات و در سایه درختان بومی پرورش می‌یابد و خاک آتشفشانی و آب‌وهوای خشک شرایط عالی برای رشد را فراهم می‌کند.

مناطق کشت قهوه در کلمبیا

دو نوع منطقه قهوه در کلمبیا وجود دارد: منطقه مرکزی و منطقه شرقی.

منطقه مرکزی کلمبیا به “MAM” معروف است. MAM مخفف Medellin، ارمنستان و Manizales است. منطقه شرقی کلمبیا یک منطقه کوهستانی در اطراف بوگوتا و بوکارامانگا است.

همه آن‌ها به‌واسطه جسمی سنگین و غنی شناخته شده‌اند، اما منطقه شرقی تمایل به اسیدیته کمتری نسبت به منطقه MAM دارد.

در حقیقت، به دلیل تلاش برای افزایش حجم، کیفیت دانه قهوه کلمبیا طی سال‌های اخیر بسیار کاهش‌یافته است.

این هم به فرآیند مربوط می‌شود و هم با این واقعیت که بیشتر و بیشتر قهوه خارج از کلمبیا از کلاس Specialty Grade نیست.

انواع قهوه کلمبیایی

درحالی‌که ممکن است دلالان Supremo و کلمبیایی اکسلسو کلمبیا یک‌بار معنایی داشته باشند، آن‌ها تا حد زیادی به هم بی‌ربط هستند و دو نوع قهوه از مناطق مختلف کلمبیا به شمار می‌آیند.

قهوه‌های دیگر کلمبیا اکنون مناطق خاص رشد می‌کنند که برخی از این مناطق هاویلا، سانتاندر، پاپایان، نارینو کشت می‌شوند و به نام همین مناطق شناخته می‌شوند.

اگرچه در گذشته کلمبیا به دلیل کوکائین و آدم‌ربایی شناخته‌شده بود، اما اکنون تغییرات زیادی در ذهنیت نسبت به کلمبیا رخ داده است. گردشگری قهوه در کلمبیا رو به افزایش است.

بسیاری از سفرها شامل تورهای هدایت‌شده به کلمبیا و چندین مناطق اطراف آن ازجمله برزیل، اکوادور و پاناما است و پیاده‌روی‌ها منظره‌ای از درختان قهوه را ارائه می‌دهند.

منبع: I need coffee

نوشته کریس آرنولد

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *