کباب تیره

ویژگی‌های کباب تیره در قهوه

مجله قهوه – رست‌های متوسط ​​و سبک با ظهور قهوه موج سوم محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند. بااین‌حال، اولین فنجان قهوه برای تقریباً همه افراد در جهان یک قهوه با کباب تیره است.

پروفایل رست جدید و سبک‌تر در سال‌های اخیر شیوع و دسترسی بیشتری پیداکرده است و در درجه اول با قهوه‌های مخصوص باکیفیت بالاتر و گران‌تر همراه هستند.

برای درک بیشتر در مورد اینکه چرا قهوه در طول تاریخ تیره تفت‌داده شده است و آینده‌ای که برای کباب‌های تیره مخصوص وجود دارد، با متخصصان از سراسر زنجیره تأمین صحبت کرده‌ام که در ادامه می‌خوانید.

تعریف پروفایل‌های رست

قبل از اینکه به‌طور خاص برشته‌های تیره را بررسی کنیم، بیایید تفاوت بین پروفیل‌های رست و نحوه تعریف حرفه‌ای‌های صنعت قهوه را بررسی کنیم.

تیم وندلبو قهرمان جام جهانی باریستا در سال 2004 می‌گوید: «من بیش از این در مورد رست روشن، متوسط ​​و تاریک صحبت نمی‌کنم. این بیشتر در مورد اینکه آیا یک کباب درست است یا نه، صدق می‌کند و البته، پس‌ازاینکه به‌خوبی توسعه یافت، می‌تواند نسخه سبک‌تری باشد یا نسخه تیره‌تر.»

تیم پیشنهاد می‌کند که رستوران‌ها از ابزاری مانند Agtron یا ColorTrack استفاده کنند، اما او همچنین می‌گوید که تعریف آن از طریق مراحل چرخه بو دادن مفید است – به‌طور خاص، آنچه بین ترک اول و دوم اتفاق می‌افتد. «یک کباب بسیار تیره یعنی قهوه تقریباً هویت خود را از دست داده است. شما می‌توانید یک قهوه کنیا یا یک قهوه اندونزیایی بخورید و آن‌ها را بسیار تیره تفت دهید و طعم آن‌ها یکسان باشد.»

مایکل فیلیپس مدیر فرهنگ قهوه در Blue Bottle می‌گوید که Blue Bottle همچنین سعی می‌کند از اصطلاحات روشن، متوسط ​​یا تاریک در توصیف قهوه‌های خود استفاده نکند. مگر اینکه دو محصول را باهم مقایسه کنیم، مثلاً می‌گوییم «قهوه A از قهوه B تیره‌تر است. در عوض، ما از مواردی مانند رنگ، کاهش وزن و مدت‌زمان کباب استفاده می‌کنیم تا مشخصات قهوه مشخص را بر اساس مشخصات طعم موردنظر ایجاد کنیم.»

یک تاریخچه بسیار خلاصه از کباب تیره در قهوه

قبل از اینکه بخش تخصصی قهوه وجود داشته باشد، قهوه تیره تفت‌داده می‌شد. شرکت‌های تولیدکننده قهوه به‌جای کیفیت، معمولاً به وزن اهمیت می‌دهند. ازآنجاکه عملکرد و فروش تنها اولویت بود، قهوه به‌طورکلی دارای نقص بسیار بیشتری نیز، بود.

قهوه‌ها به‌طورکلی تیره تفت‌داده می‌شدند، به‌طوری‌که تمام دانه‌های سبز، خوب، بد و هر آنچه دراین‌بین بود، در حدی تولید می‌شدند كه طعم آن‌ها یکسان باشد. این راهی برای اطمینان از سازگاری و پوشاندن نقص بود.

به همین دلیل است که در اطراف کباب‌های تیره‌رنگ در بین نوشندگان قهوه موج سوم ابهاماتی وجود دارد. حتی با داشتن قهوه‌هایی که نمره بالایی دارند، بسیاری از نوشیدنی‌های مخصوص «مدرن»؛ معتقدند که این کباب تیره، ویژگی اصلی و عطروطعم ذاتی قهوه را «پوشانده» است.

کباب تیره در قهوه‌های ویژه

به نظر می‌رسد روند کلی این است که قهوه تیره‌تر به وجود می‌آید تا مشخصات، طعم یا محصول خاصی را برای مصرف‌کننده ارائه دهد. در بیشتر موارد، یک قهوه با کباب تیره برای نوشیدنی‌های قهوه اسپرسو یا شیر، تیره‌تر تولید می‌شود.

کباب تیره: آینده‌ای ویژه؟

دنی می‌گوید امیدوار است که صنعت قهوه نحوه نگاه به پروفیل‌های برشته‌شده را تغییر دهد. «امیدوارم که به‌جایی برسد که ما فقط در مورد نور و تاریکی صحبت نکنیم.»

علی‌رغم تصور قبلی که مردم از کباب‌های تیره‌تر در قهوه‌های مخصوص دارند، بین همه مصاحبه‌ها اتفاق‌نظر وجود دارد: ما نباید مردم را از نوشیدن کباب تیره صرفاً به دلیل لذت بردن از آن‌ها، محدود کنیم. این بخش بزرگی از صنعت قهوه است و رستری‌های خاص باید به یاد داشته باشند که این بخش کوچکی از بازار بسیار بزرگ‌تر است.

اما در مورد اولویت شخصی چطور؟ خوب، همان‌طور که تیم گفت، قبل از اینکه یک قهوه را به خاطر مشخصات رست آن بشناسید، به یاد داشته باشید که کیفیت بالا اغلب در فنجان دیده می‌شود.

منبع: perfect daily grind

نوشته نیل سوک

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *