تولید قهوه کنیا

ورود نسل جوان به تولید قهوه کنیا – 1

مجله قهوه – تولید قهوه در سراسر جهان با چالش‌هایی روبرو است. در کنیا، اوضاع فرقی چندانی نمی‌کند. بااین‌وجود در اینجا، عصر تولیدکنندگان می‌تواند آینده صنعت قهوه کشور را به خطر بیندازد. ازآنجایی‌که اکثر کشاورزان قهوه به‌سرعت به سنی می‌رسند که مدیریت یک مزرعه به‌طور مستقل می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، شکاف فوری نسلی ایجادشده است. برای رفع این شکاف، کنیایی‌های جوان باید تولید قهوه کنیا را بپذیرند و برای این اتفاق باید راه‌حل‌هایی برای ورود آن‌ها به صنعت پیدا شود.

در اینجا برخی از تلاش‌های انجام‌شده برای اطمینان از اینکه کنیایی‌ها از یک صنعت پررونق قهوه بهره‌مند می‌شوند – و اینکه جهان برای دهه‌های آینده از قهوه خود لذت می‌برد، ذکر شده است.

چه چیزهایی جوان کنیایی را از تولید قهوه کنیا دور نگه می‌دارد؟

بسیاری از عوامل پیچیده باعث شده است که تولید قهوه کنیا به‌عنوان یک فعالیت غیر محبوب برای جوانان کنیا تبدیل شود. بسیاری از این عوامل سال‌هاست که وجود دارند، درحالی‌که برخی از آن‌ها به دلیل شرایط منحصربه‌فرد نسل امروز به وجود آمده‌اند.

جانشینی مزرعه برای تلاش برای تولید در نسل‌های مختلف حیاتی است. بااین‌حال مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از تولیدکنندگان تمایلی به انتقال زمین خود به فرزندان یا نوه‌های خود ندارند و آن‌ها را بدون هیچ زمینی برای ادامه کار رها می‌کنند. علاوه بر این، خانواده‌های باتجربه در تولید؛ جوانان را به کار کشاورزی تشویق نمی‌کنند.

به دلایل زیادی دیگر نسل‌های قدیمی‌تر تشویق به کشاورزی نمی‌کنند. یکی اینکه اندازه خانواده‌ها در کنیا در حال کاهش است. درنتیجه این، بسیاری از خانواده‌ها تربیت فرزندان خود را در محیط‌های شهری انتخاب می‌کنند.

با رشد این نسل، آن‌ها تمایل دارند که در شهر باقی بمانند تا شغل‌های یقه‌سفید را دنبال کنند، زیرا به نظر می‌رسد که آن‌ها دارای درآمد بهتر، امنیت بیشتر و تمیزتر هستند. کسانی که پرورش قهوه را در نظر می‌گیرند باید انتظارات زیاد از بازده فوری را با واقعیت متعادل کنند. بسیاری از جوانان آن‌قدر صبور نیستند که بتوانند سرمایه‌گذاری طولانی‌مدت کنند.

تلاش زیاد و پاداش کم در تولید قهوه کنیا

با توجه به اینکه قیمت‌های فروش قهوه در سطح پایین است و تولید با چالش‌های ناشی از تغییر اقلیم و فشار بازار روبرو است، بسیاری احساس می‌کنند که تولید یک تلاش زیاد و پاداش کم است.

یکی دیگر از عواملی که می‌تواند در عدم جذب در این بخش تأثیرگذار باشد این است که کنیا در وهله اول کشور مصرف‌کننده قهوه نیست. کمتر از پنج درصد کل تولید کشور به‌صورت محلی مصرف می‌شود که می‌تواند ناشی از فرهنگ نوشیدن چای و کمبود درآمد قابل‌استفاده برای صرف هزینه‌ای باشد که به‌عنوان یک کالای لوکس تلقی می‌شود.

راه پیش رو

برای ادامه تولید قهوه در کنیا، شهروندان جوان باید در مورد مزایای بالقوه کشاورزی قهوه آموزش ببینند – و آن‌ها همچنین به حمایت در سطح محلی و ملی نیاز دارند تا از نظر مالی و عملی از نظر اقتصادی قابل‌استفاده باشد. در اینجا برخی از اقدامات در نظر گرفته‌شده برای تأمین این امر را می‌خوانیم:

سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش

برای مقابله با کمبود آموزش‌وپرورش از نسل‌های قدیمی‌تر، موسسه فناوری منابع زیستی مواد غذایی دانشگاه فناوری ددان کیماتی یک دوره گواهینامه و دیپلم در فناوری قهوه و مدیریت کیفیت و دیپلم در فن‌آوری قهوه و حجامت را معرفی کرده است.

مزرعه این موسسه 75000 اصله از قهوه ترکیبی SL 28، Batian و Ruiru دارد. این به دانشجویان تجربه عملی پوشاندن فرآیند دانه به فنجان و همچنین زراعت، تجارت، اقتصاد قهوه، حجامت و ارزیابی کیفیت را می‌دهد. در اینجا، دانشجویان به‌طور مداوم در مورد نوآوری‌ها در مورد بهترین روش‌ها برای بهبود کیفیت و قیمت در زنجیره ارزش قهوه تحقیق می‌کنند.

آن‌ها همچنین یک مرکز فناوری قهوه ایجاد کرده‌اند که مدیریت پردازش، بسته‌بندی، تحقیق و آموزش را بر عهده دارد. علاوه بر این، آن‌ها سطح متوسط ​​و قهوه کامل دانه‌ای تولید می‌کنند و به‌عنوان بخشی از پروژه برجسته Vision 2030 خود، یک کارخانه بسته‌بندی Coffee Pilot را خریداری کرده‌اند. با این کار ارزش‌افزوده و ظرفیت ذینفعانی که درگیر توسعه زنجیره ارزش قهوه هستند را به دنبال دارد.

پس از فارغ‌التحصیلی دانش آموزان، آن‌ها می‌توانند از طریق دوره‌های کوتاه سفارشی آموزش‌های بیشتری را (به‌عنوان کشاورزان و هیئت‌مدیره) در مورد بهترین روش‌ها در فناوری قهوه و مدیریت کیفیت دریافت کنند.

مقابله با چالش‌های محیطی

برای مقابله با چالش‌های ناشی از افزایش دما، محصولات موجود را مستعد بیماری می‌کند، این موسسه با همکاری موسسه تحقیقات قهوه، پروژه بهره‌وری قهوه را راه‌اندازی کرده است. بودجه این پروژه توسط اتحادیه اروپا تأمین می‌شود که اکثر صادرات محصولات کشاورزی کشور کنیا را دریافت می‌کند. نهال قهوه را باقیمت‌های یارانه‌ای تهیه می‌کند و انواع مقاوم در برابر زنگ‌زدگی قهوه و بیماری برگ قهوه را تقویت می‌کند.

تلاش‌های فوق به شما کمک می‌کند تا کمبود اطلاعاتی را که نسل‌های جوان در مورد تولید دارند، برطرف سازد و همچنین به آن‌ها مشاوره و پشتیبانی می‌دهد که ممکن است به آن‌ها دسترسی نداشته باشند. همچنین به تجهیز آن‌ها به ابزاری کمک می‌کند تا در مدت‌زمان کمتری نتایج کشاورزی خود را بهبود بخشند. بیشتر فارغ‌التحصیلان جذب جوامع کشاورزان، بازاریان قهوه، فروشندگان قهوه می‌شوند – که به آن‌ها کمک می‌کند ارزش اقتصادی کالا را درک کنند.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *