مجله قهوه – شرکت فروش تجهیزات قهوه ژاپنی Bathtub Coffee از قطرهچکان دستی به نام Simplify The Brewer رونمایی کرد.
دستگاه Simplify The Brewer که توسط Ryo John Ito طراحیشده است این هفته در Kickstarter به هدف مالی خود دست یافت و بیش از 16000 دلار درآمد کسب کرد. خود این کارخانه روشی سریع و پایدار در دما را ارائه میدهد که در کمترین زمان ممکن از کاربر سؤال میکند.
طبق گفته ایتو، Simplify The Brewer در کمتر از 2 دقیقه زمان دم، یک فنجان تمامشده را تولید میکند درحالیکه نیازی به حرکت مارپیچی یا حرکتی ریختن و هم زدن آسیاب دیگر نیست.
دستورالعمل سادهسازی نیاز به ریختن 230 گرم آب در طی یک بستر قهوه 15 گرمی در مدتزمان حدود 30 ثانیه، بدون نیاز به مرحله شکوفه یا مانور، تولید قهوه بعد از 90 ثانیه اضافی یا بیشتر به پایان میرسد.
ایتو اخیراً در این خصوص گفت: «این سادهترین راه دم کردن بهطور برابر برای همه است. حرکت حلزونی [یا] مارپیچی برای مبتدیان و همچنین برای حرفهایها انجام کامل یک حرکت مکرر دشوار است. [با ریختن مارپیچ] طعم و مزه هر بار کمی متفاوت خواهد بود.»
Simplify The Brewer از سه استراتژی برای سرعت بخشیدن به میزان جریان مایع از طریق دستگاه استفاده کرده است: یک سوراخ گسترده و 40 میلیمتری در پایین آن وجود دارد.
دریچههای هوای سخاوتمندانهای که قهوه ساز روی ظرف قرار میگیرد و اجازه میدهد هوای گرم خارج شود و از تجمع فشار هوای مقاوم در برابر جریان جلوگیری میکند و حداقل تماس بین فیلتر کاغذ و قهوه ساز را به حداقل برسانید.
طبق گفته ایتو، درحالیکه جریان مایع را به سمت پایین هدایت میکنیم، فضای خالی بین فیلتر و دیواره Simplify The Brewer نیز هوای گرم را حفظ میکند و باعث پایداری دما در هنگام دم میشود.
قرار است تولید Simplify The Brewer در ماه آینده در تأسیسات تولیدی ژاپن آغاز شود و پیشبینی میشود از ماه مه تحویل حامیان شود و پسازآن با قیمت 35 دلار فروش خردهفروشی آنلاین بهصورت منظم انجام شود.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
