Kopi Luwak

واژه نامه قهوه: کوپی لوواک Kopi Luwak

مجله قهوه – «آیا تابه‌حال قهوه‌ای را امتحان کرده‌اید که می‌دانید از دستگاه گوارش حیوان عبور می‌کند؟» برخی از گران‌ترین قهوه‌های جهان تحت عنوان کوپی لوواک Kopi Luwak قرار دارند که به معنی «قهوه سایوت» است.

ایده این است که گربه کوچک سایوت هنگام پرسه زدن در کف جنگل فقط بهترین (رسیده‌ترین) گیلاس را برای خوردن انتخاب می‌کند و سپس لوبیا در سیستم هضم گربه یک فرآیند ویژه را پشت سر می‌گذارد.

قهوه حاصل یک امر نادر و عجیب‌وغریب است که به دنبال آن داستان‌های زیادی شکل می‌گیرد و داستان بازاریابی به همین ترتیب ادامه دارد.

واقعیت خیلی کمتر خیالی است.

رفاه حیوانات یک نگرانی جدی است ، زیرا گربه‌های در قفس قهوه کم درجه‌ای را بازور دریافت می‌کنند.

علاوه بر این ، در تست‌های طعم کور ، قهوه‌های کوپی لوواک هرگز نمره بالایی کسب نکرده‌اند؛ اما یک داستان خوب یک‌چیز قدرتمند است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Kopi Luwak

“Have you ever tried the coffee that gets … you know … ‘passed though’ an animal?”

Some of the most expensive coffee in the world comes under the label Kopi Luwak, which translates as “civet coffee”.

The idea is that the little civet cat chooses only the best (most ripe) cherries to eat as it wanders the forest floor, and that the beans then undergo a special processing in the cat’s digestive system.

The resulting coffee is an exotic and sought-after rarity, or so the marketing story goes.

The reality is far less fanciful. Animal welfare is a serious concern, as caged civet cats get force-fed low-grade coffee.

To top it off, in blind taste tests Kopi Luwak coffees have never scored highly.

A good story is a powerful thing.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *