مجله قهوه – پاپوآ گینهنو Papua New Guinea بیشتر با میزهای حجامت واردکنندگان و همچنین در خوراکیهای مخصوص قهوه معروف است.
تقریباً تمام قهوهها توسط خردهمالکان تولید میشوند.
با مشكلات احتمالی مالکیتهای كوچك – ازجمله مهمترین آنها، كمبود منابع برای فرآوری خوب قهوه – میتوان با مشاركت کشاورزی، كه همهچیز در مورد گردآوری تولیدكنندگان و تجمیع منابع و همچنین دستیابی به سهم بازار است، مقابله كرد.
این منشأ هنوز هم در حد «پر از پتانسیل» است: برخی از شرکتها برای کمک به بهبود کیفیت بهطور فعال در کشور کار میکنند، درحالیکه بسیاری دیگر بهشدت به منشأ تک خاستگاه آن توجه دارند.
اغلب، پاپوآ گینهنو تحت مبدأ اندونزی ثبت میشود، اما کیفیت جام منحصربهفرد است.
قهوههای خوب تمیز و روشن با میوههای پیچیده و کیفیت خامهای هستند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Papua New Guinea
Papua New Guinea is popping up more and more on importers’ cupping tables as well as in speciality coffee roasteries.
Nearly all of the coffee is grown by smallholders.
The potential problems with smallholdings – most notably, the lack of resources to process coffee well – can be countered by cooperative farming, which is all about bringing producers together and pooling resources as well as achieving market share.
This origin is still very much in the “full of potential” bracket: some companies are actively working in the country to help improve quality, while many others are keeping a keen eye on the origin.
Often, Papua New Guinea is filed under the Indonesia origin, but the cup qualities are unique.
The good coffees are clean and bright with complex fruit and a creamy quality.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
