مجله قهوه – قهوه سبز نسوخته ، پیشنهادی خوشطعم نیست و طعم آن کمی شبیه چمن و غلات است. این یک ماده ناتمام است که دارای پتانسیل طعمدهنده است و این فرآیند بو دادن است که این پتانسیل را از طریق یک سری واکنشهای شیمیایی پیچیده باز میکند. یکی از فرآیندهای اصلی تعیین طعم و مزه با بسیاری از مواد غذایی دیگر و نوشیدنیها – واکنش میلارد Maillard reaction – است.
درحالیکه این فرآیند غیرقابلپیشبینی است ، اما بهطورکلی شامل اسیدهای آمینه و ترکیبات غنی از اکسیژن (مانند قندها) موجود در قهوه است.
واکنشهای شیمیایی در ترکیبات در دماهای مختلف در فرآیند بو دادن اتفاق میافتد – با سرعت بیشتر بین 284 درجه فارنهایت (140 درجه سانتیگراد) و 329 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) – بسیاری از محصولات فرعی خوشطعم ایجاد میکند.
سایر واکنشهای شیمیایی نیز در حین بو دادن اتفاق میافتد و البته نحوه بروز این واکنشها و تأثیر آن بر طعم به نحوه تفت دادن شما بستگی دارد. قندها کاراملی میشوند اما اگر خیلی تفتداده شوند ، طعم سوخته ایجاد میکنند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Maillard reaction
Unroasted, green coffee is not a flavoursome proposition, tasting a bit like grass and cereal.
It is an unfinished ingredient that has flavour potential, and it is the roasting process that unlocks that potential through a series of complex chemical reactions.
Coffee shares one of its main flavour-defining processes with many other food and drink items – the Maillard reaction.
While the process is unpredictable, it generally involves the amino acids and oxygen-rich compounds (such as sugars) present in the coffee.
Chemical reactions in the compounds occur at various temperatures in the roasting process – most rapidly between 284°F (140°C) and 329°F (165°C) – creating many flavoursome by-products.
Other chemical reactions also take place during roasting and, of course, how these reactions occur and affect flavour depends on how you roast.
Sugars will caramelize but, if roasted too long, will create a burnt taste.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

