مجله قهوه – قهوه گیشا Geisha که هیچ ارتباطی با میزبان سنتی ژاپنی ندارد، نام شهری در اتیوپی است که در آن، این نوع قهوه بهطور گستردهای رشد میکند.
اگرچه در کشورهای دیگر نیز کشت میشد، اما معرفی گیشا به پاناما در دهه 1960 بود که سفر واقعی خود را بهعنوان قهوهای ویژه آغاز کرد. این گیاه زیبا با برگ بلند؛ کم بازده است و برای درخشش واقعی به شرایط مناسب نیاز دارد.
مشخصات فنجان اغلب با قهوه عالی اتیوپیایی قابل مقایسه است تا تعداد زیاد قهوههای آمریکایی.
یک گیشا عالی بسیار معطر است، دارای لایههایی از نتهای گل و اسیدیته شیرین آبدار و متعادل است.
گیاهان گیشا در کشورهای دیگر با موفقیتهای مختلفی رشد داده شدهاند.
برترین قهوههای گیشا با قیمتی عالی به فروش میرسند و بارها و بارها بیشتر از سایر انواع قهوههای دنیا به فروش میرسند.
پیرامون موفقیت Geisha اختلاف نظر وجود دارد، با این احساس که یک قهوه نباید موردتوجه واقع شود و برای درک کیفیت، زمینه لازم است.
در این واقعیت وجود دارد، اما من هرگز موفق نمیشوم که توسط یک گیشا برتر دمآوری کنم.
آنها برخی از جادوییترین فنجانهای قهوهای هستند که من نوشیدهام و با چشایی کورکورانه، وقتی یک گیشا روی میز است، کلمات «واو، این یکی باورنکردنی است» اغلب روی لبها میآید.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Geisha
No relation to the traditional Japanese hostess, the Geisha variety is actually named after a town in Ethiopia around which the variety is widely grown.
Although cultivated in other countries, it was the introduction of Geisha to Panama in the 1960s that began its real journey to the top of the tree.
This elegant, long-leafed plant is low-yielding and needs the right conditions to really shine.
The cup profile is often more comparable to great Ethiopian coffee than to American lots.
A great Geisha is immensely aromatic, with layers of floral notes and balanced juicy sweet acidity.
Geishas have been grown in other countries with varying success.
The top Geisha lots come at a premium price and repeatedly sell for more than any other coffee variety in the world.
There is some contention around the success of Geisha, with the feeling that one coffee should not get so much of the limelight and that context is required for the quality to be understood.
There is some truth in this, but I never fail to be blown away by a top Geisha.
They are some of the most magical cups of coffee I have had, and at a blind tasting, when a Geisha is on the table, the words “Wow, that one is incredible” will often come to the lips.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee