Instant coffee

واژه نامه قهوه: قهوه فوری Instant coffee

مجله قهوه – قهوه فوری Instant coffee به قهوه محلول نیز معروف است که به معنای “فقط آب اضافه کردن” است.

گفته می‌شود که اولین بار قهوه فوری در اواخر قرن هجدهم در انگلیس اختراع شد.

اولین ثبت اختراع ثبت‌شده متعلق به نیوزلند دیوید استرند از اینورکارگیل است.

روش آماده‌سازی قهوه فوری بسیار موفقیت‌آمیز بوده است.

اگرچه روش‌های مختلفی وجود دارد، اما اصل این است که قهوه را دم‌کرده و سپس از شر آب خلاص شوید.

این باعث می‌شود که شما یک پودر قهوه که فقط منتظر آب‌رسانی است و یک فنجان قهوه در یک‌لحظه نیاز داشته باشید.

فواید تجاری بسیاری برای قهوه فوری وجود دارد: ماندگاری طولانی، وزن حمل‌ونقل کمتر از دانه یا آسیاب برای همان مقدار قهوه و البته راحتی و سهولت تهیه آن.

بااین‌حال، قهوه فوری به‌عنوان یک کلمه برای قهوه ارزان‌قیمت و با درجه پایین تبدیل‌شده است که کافئین را مورد تأیید قرار می‌دهد اما کیفیت آن را ارائه نمی‌دهد.

این ممکن است در حال تغییر باشد.

در سال 2016، دو بار قهرمان باریستای فنلاندی، Kalle Freese، قهوه ناگهانی را تأسیس کرد و قهوه‌های مخصوص استثنایی را تهیه و آن‌ها را به‌صورت فوری درست، دم و تولید کرد.

چالش در اینجا حفظ مواد معطر است، اما با چشیدن قهوه‌های Kalle به نظر من منصفانه است که بگویم قهوه فوری پتانسیل نمایش شخصیت و عطروطعم قهوه باکیفیت را دارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Instant coffee

Instant coffee is also known as soluble coffee, which in layman’s terms means “just add water”.

It is said that instant coffee was first invented in the late eighteenth century in England.

The first registered patent, however, belongs to New Zealander David Strand from Invercargill.

The instant preparation method has been hugely successful.

Although there are varying methods, the principle is to brew coffee and then to get rid of all the water.

This leaves you with a coffee powder that is just waiting to be rehydrated, and voilà, a cup of coffee in an instant.

There are many commercial benefits to instant: a long shelf life, a lower shipping weight than bean or ground for the same amount of coffee, and, of course, its convenience and ease of preparation.

However, “instant” has become a byword for cheap, low-grade coffee that provides a caffeine hit but fails to offer quality. This may be changing.

In 2016 two-time Finnish Barista champion Kalle Freese founded Sudden Coffee – taking exceptional speciality coffees and making, brewing, and producing them as instant.

The challenge here is maintaining aromatics, but having tasted Kalle’s coffees I think it fair to say that instant coffee has the potential to display the character and flavour of high-quality coffee.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *