French press

واژه نامه قهوه: فرنچ پرس French press

مجله قهوه – فرنچ پرس French press که به‌عنوان یک وسیله دم‌آوری قهوه یا پیستون نیز شناخته می‌شود، یک دستگاه دم‌آوری کلاسیک و پرکاربرد است. در اصل، در این روش شما قبل از فشار دادن یک فیلتر فلزی که قسمت زیادی از پوسته و رسوبات را قبل از لکه‌دار کردن فشار می‌دهد، قهوه را درون آب غوطه ور می‌کنید. فیلتر کش بسیار درشت است و این بدان معنی است که قهوه حاصل اغلب حاوی مقدار کمی رسوب است، بنابراین یک فنجان جسورانه و پر طعم تولید می‌شود. اگر به رسوب کمتری علاقه‌مند هستید راه‌حل این است که پوسته‌ها را از سطح قهوه درست قبل از ریختن قهوه در فنجان جدا کنید. نکته دیگری که باید از آن آگاهی داشت قهوه است که در اوایل دم‌آوری حل می‌شود، بنابراین اجازه نمی‌دهد آب به تمام آن دسترسی پیدا کند. نگران نباشید، در وسط دم‌آوری آن را هم بزنید تا از این کار جلوگیری کنید. اگرچه من همیشه پوسته را از بین می‌برم، اما به دلیل سادگی و سهولت در تهیه یک فنجان عالی، طرفدار فرنچ پرس هستم.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

French press

The French press, also known as a cafetière or plunger, is a classic and widely used brewer. In essence, the method is a jug in which you steep the coffee in the water before pressing down a metal-mesh filter that pushes much of the crust and sediment to the bottom of the jug before decanting. The mesh filter is pretty coarse and this means that the resulting coffee often contains a fair amount of sediment, so a bold, full-flavoured cup is produced. A hot tip if you are less keen on sediment is to scoop the crust off the surface of the coffee just before you plunge. Another thing to be aware of is the coffee settling early in the brew, therefore not allowing the water to access it all. Simply give the solution a stir midway through the brew to avoid this. Though I always scoop off the crust, I am a big fan of the French press for its simplicity and the ease with which a great cup can be brewed

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *