Honey process

واژه نامه قهوه: فرآیند عسلی Honey process

مجله قهوه – اول‌ازهمه، در فرآیند عسلی Honey process ، هیچ عسلی درگیر نیست.

این نام در عوض به گوشت چسبناک گیلاس قهوه اشاره دارد که موسلاژ نامیده می‌شود.

هنگامی‌که قهوه پردازش و خشک می‌شود، می‌توانید تمام گیلاس را روشن بگذارید (فرآیند طبیعی نامیده می‌شود) یا تمام گیلاس را با استفاده از فرآیند شسته شده حذف کنید.

فرآیند عسلی جایی بین این دو قرار دارد و اساساً همان روش طبیعی پالپ شده است.

فرآوری عسلی در آمریکای مرکزی آغاز شده است و معمولاً شنیدن طیف وسیعی از فرآیندهای عسلی: سیاه، قرمز و زرد، با برچسب‌های سفید و طلای کمتر معمول نیز وجود دارد.

این برچسب‌ها حاکی از موارد کمی متفاوت در مناطق مختلف رشد قهوه است، اما به‌طورکلی، یا به درصد موسیلاژ باقی‌مانده روی دانه یا مقدار نور و گرما در معرض مخاط اشاره دارد.

گرما و نور توسط عمق لایه قهوه یا فرکانس تبدیل پوست کنترل می‌شود که به‌نوبه خود در سرعت خشک شدن دانه‌ها و میزان تخمیر در این میان تأثیر دارد.

روند عسل سیاه به‌طورکلی به معنی موسیلاژ بیشتر و زمان خشک شدن کندتر است که منجر به ایجاد یک فنجان شیرین، سنگین‌تر و گردتر با اسیدیته نرم‌تر می‌شود.

فرآیند عسلی پی‌درپی (سیاه، سپس قرمز، سپس زرد، طلایی و سفید) نشان‌دهنده مخاط کمتر و زمان خشک شدن سریع‌تر، یا چرخش بیشتر و درنتیجه فنجان‌های روشن‌تر است.

روند عسلی سفید جذاب است زیرا همه گیلاس‌ها با استفاده از جت آب حذف می‌شوند و این باعث می‌شود که «بدون میوه» ترین فرآیند باشد، حتی بیشتر از فرآیند شسته شده.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Honey process

First of all, there is no honey involved.

The name refers instead to the sticky flesh of the coffee cherry called mucilage.

When coffee is processed and dried, you can choose to leave all the cherry on (called the natural process) or remove all the cherry using the washed process.

The honey process sits somewhere between the two and is essentially the same as the pulped natural method.

Honey processing has caught on in Central America, and it is common to hear about a range of honey processes: black, red, and yellow, with less common labels of white and gold also existing.

These labels imply slightly different things in different coffee-growing regions but, in general, refer either to the percentage of mucilage left on the bean or the amount of light and heat to which the mucilage is exposed.

The heat and light are controlled by either the depth of the coffee layer or the frequency with which the parchment is turned, which in turn has an impact on how quickly the beans dry and the amount of fermentation that takes place in the interim.

The black honey process universally implies more mucilage and a slower drying time, which results in a heavy, rounder, sweet cup with softer acidity.

Each successive honey process (black, then red, then yellow, gold, and white) represents less mucilage and quicker drying times, or more frequent turning, resulting in brighter and lighter-bodied cups.

The white honey process is intriguing as all the cherry is removed using water jets, which makes it possibly the most “fruit”-free process, even more so than washed processing.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *