Washed process

واژه نامه تحلیلی قهوه: فرآیند شسته شده Washed process

مجله قهوه – در دنیای خاص قهوه، روش شسته شده Washed process غالب است. این فرآیند، به دلیل مقدار زیادی آب مصرفی، بسیار متفاوت است.

به‌طورکلی، این روش شامل مراحل زیر است.

اول، گیلاس‌های تازه برداشت‌شده با استفاده از مکانیزم غلتکی دندانه‌دار که پوست و قسمت اعظم گوشت آن را از لوبیا می‌کشد، تفاله گرفته می‌شود.

در این مرحله، لوبیاها هنوز در لایه‌ای از موسیلاژ پوشانده شده‌اند.

سپس قهوه در یک مخزن آب تخمیر می‌شود تا باقیمانده مخاط را از بین ببرد. در طول این مرحله، لوبیای «بد» به سمت بالا شناور می‌شود و برداشته می‌شود.

در آخر، دانه‌های قهوه خشک می‌شوند.

این را می‌توان به روش‌های مختلفی مانند خشک‌کردن در برابر آفتاب یا خشک شدن مکانیکی به دست آورد.

تخمیر و خشک شدن تنظیم‌شده می‌تواند کنترل بیشتری بر کیفیت و نقص در مقایسه با فرآیند طبیعی به تولیدکننده بدهد.

قهوه شسته شده اغلب اسیدیته برجسته و مشخص‌تری را نشان می‌دهد.

تغییرات در تخمیر تأثیر زیادی در قهوه دارد.

قهوه‌های کنیا دومین تخمیر را انجام می‌دهند که تصور می‌شود دلیل این تمایل به داشتن چنین میوه‌های پر جنب‌وجوش و اسیدیته پیچیده باشد.

کوچکترین تغییرات در پردازش می‌تواند نتایج حیرت‌انگیزی داشته باشد و این امر هنوز در حال بررسی است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Washed process

In the world of speciality coffee, the washed method dominates.

So named due to the large amount of water used, the process, like all others, varies widely.

Broadly, though, the method comprises the following stages.

First, the freshly harvested cherries are de-pulped, with the cherries passing through a cog-like rolling mechanism that pulls the skin and most of the flesh off the bean.

At this point, the beans are still covered in a layer of mucilage.

The coffee is then fermented in a trough of water to remove the remaining mucilage.

During this stage, “bad” beans float to the top and are removed.

Finally, the coffee beans are dried.

This can be achieved in a number of ways, such as sun drying or mechanical drying.

The regulated fermentation and drying can give a producer more control over quality and defects compared to the natural process.

Washed coffee often presents a more prominent and defined acidity.

Changes in the fermentation have a big impact on the coffee.

Kenyan coffees undergo a second fermentation, which is thought to be part of the reason they tend to have such vibrant fruit and complex acidity.

The tiniest alterations in processing can have startling results and are still being explored.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *