مجله قهوه – دفتر مرکزی سازمان بینالمللی قهوه (ICO) را میتوان در خیابان برنرز، فیتزرویا، لندن یافت.
ICO در سال 1963 با همکاری سازمان ملل، تأسیس شد.
این سازمان باهدف بهبود روابط و همکاری بین کشورهای تولیدکننده قهوه آغاز به کار کرد.
از اواخر دهه 1960 تا اوایل دهه 1990 قراردادهای بینالمللی تحت نظارت ICO سیستم سهمیهای را برای تثبیت قیمت قهوه با نوسان بازارها ایجاد کردند.
ایده این بود که اگر قهوه بیشتری از میزان تقاضای بازار تولید شود، قهوه در بازار نگهداری نمیشود.
برعکس هنگامیکه تقاضا افزایش مییابد اعمال میشود.
درحالیکه ICO دیگر نقش مهمی در تثبیت قیمت قهوه ایفا نمیکند، هنوز یک ارگان مهم و تأثیرگذار است که امروز به نفع همه اعضای خود بر تحقیق و آموزش تمرکز دارد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
International Coffee Organization- ICO
The headquarters of the International Coffee Organization (ICO) can be found on Berners Street, Fitzrovia, in London.
Set up in 1963, the ICO – in collaboration with the United Nations – began to improve relations and cooperation between coffee-producing and coffee-consuming countries.
From the late 1960s to the early 1990s international agreements under ICO auspices put in place a quota system to stabilize coffee prices as markets fluctuated.
The idea was that if more coffee was produced than the demand of the market warranted, coffee would be withheld from the market; the opposite applied when demand increased.
While the ICO no longer plays any significant role in stabilizing coffee prices, it is still an important and influential body that today focuses on research and education for the benefit of all its members.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee