Indonesia

واژه نامه قهوه: اندونزی Indonesia

مجله قهوه – خاکی و ادویه‌ای یادداشت‌هایی است که این قسمت از جهان یعنی اندونزی Indonesia بیشتر به خاطر قهوه معروف است.

این را می‌توان به‌طور عمده به روش پردازش منحصربه‌فرد پوسته مرطوب نسبت داد، همچنین به‌عنوان giling basah نامیده می‌شود.

این یک فرایند دومرحله‌ای است.

قهوه بیشتر گیلاس را از بین می‌برد و با رطوبت 30-35 درصدی خشک می‌شود (برای صادرات کاملاً خشک می‌شود تا 12 درصد رطوبت یا کمتر).

این مرحله خشک‌کردن همان‌طور که در فرآیند عسلی انجام می‌شود، با موسیلاژ هنوز سالم است.

پس‌ازآن، همه‌چیز، ازجمله پوست، قبل از اینکه بیشتر خشک شود، از لوبیا خارج می‌شود.

برداشتن پوست در اوایل غیرمعمول است و این روند به تولید بادی و اسیدیته کمتری منجر می‌شود.

قهوه‌های کاملاً شسته شده اندونزی در دسترس و دارای اسیدیته بیشتری هستند.

اگرچه داستان‌های عجیب‌وغریب قهوه از این قسمت از جهان مانند Kopi Luwak و Old Brown Java وجود دارد، اما برای من بهترین قهوه‌های این منطقه قهوه‌های شسته شده باکیفیت معطر و ادویه‌ای هستند.

قهوه‌های گرد اندونزیایی بیشتر در ترکیبات اسپرسو یافت می‌شوند که به دنبال دستیابی به مشخصات کامل و اسیدیته کم هستند.

توجه داشته باشید که بسیاری از مکان‌ها و جزایر در اندونزی قرار دارند، ازجمله سوماترا، سلوسی و جاوا که دارای مزارع قهوه هستند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Indonesia

Earthy and spicy are the notes that this part of the world is best known for when it comes to coffee.

This can mainly be attributed to the unique wet-hulled processing method, also referred to as giling basah.

This is a two-stage process.

The coffee has most of the cherry removed and is dried to 30–35 percent moisture (for export it would be completely dried, to 12 percent moisture or below).

This drying phase is carried out with the mucilage still intact, much as in the honey process.

Afterwards, everything, including the parchment, is removed from the beans before they are dried further.

It is unusual to remove the parchment this early and the process tends to give the coffee a bigger body and lower acidity.

Fully washed Indonesian coffees are available and will tend to have more acidity.

Although there are some exotic coffee stories from this part of the world, such as Kopi Luwak and Old Brown Java, for me the best coffees from this region are washed coffees with aromatic and spicy qualities.

The rounder Indonesian coffees are more often found in espresso blends looking to achieve a full-bodied and less acidic profile.

Note that many locations and islands come under the Indonesia bracket, including Sumatra, Sulewesi, and Java.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *