Reverse osmosis

واژه نامه تحلیلی قهوه: اسمز معکوس Reverse osmosis

مجله قهوه – این نوع فیلتراسیون Reverse osmosis غالباً فرآیند کمی پیچیده و گرانتری نسبت به فیلترهای کارتریج (کارتریج‌های تبادل یونی) است. در اسمز معکوس، آب با فشار زیاد به یک غشا وارد می‌شود و در پایان یک‌طرف تقریباً یک محلول بدون مواد معدنی و از طرف دیگر یک محلول بسیار غلیظ از مواد معدنی دارید.

بیشتر مردم از ضلع «خالی» استفاده می‌کنند و مقداری کنسانتره به آن اضافه می‌کنند. در مناطق نرم آب غیرمعمول نیست که این امر را تغییر دهد تا محتوای مواد معدنی افزایش یابد.

در مناطق بسیار سخت آب، اسمز معکوس تنها راه برای پایین آوردن محتوای مواد معدنی است، مگر اینکه آب خود را تقطیر کنید.

سیستم‌های اسمز معکوس می‌توانند بسیار هدر برنده باشند، در برخی موارد 50 درصد پساب ایجاد می‌کنند، اما بسیاری از سیستم‌ها با این کار بسیار بهبود یافته‌اند.

ازنظر قهوه، نکته کلیدی که باید بدانید این است که مانند فیلتراسیون مبتنی بر کارتریج، سیستم فقط می‌تواند آبی را که با آن شروع کرده‌اید دستکاری کند.

سیستم‌های بازیابی مجدد وجود دارند و به‌طور فزاینده‌ای در حال کاوش هستند. این امکان کنترل بیشتر بر ترکیب واقعی آب را فراهم می‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Reverse osmosis

This type of filtration is often a slightly more complex and expensive process than that provided by cartridge filters (ion exchange cartridges).

In reverse osmosis, water is forced at high pressure against a membrane and you end up with an almost mineral-less solution on one side and a highly concentrated solution of minerals on the other.

Most people use the “empty” side and add a bit of the concentrate back in. In soft water areas it is not unheard of to reverse this so as to increase the mineral content.

In very hard water areas reverse osmosis is the only way to push mineral content down, unless you distill your water.

Reverse osmosis systems can be quite wasteful, in some cases creating 50 percent waste water, but many systems have greatly improved upon this.

From a coffee point of view, the key thing to realize is that, like cartridge-based filtration, the system can only manipulate the water that you started with.

Remineralization systems do exist and are increasingly being explored. These will allow more control over actual water composition.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *