Ethiopia

واژه نامه قهوه: اتیوپی Ethiopia

مجله قهوه – اتیوپی Ethiopia اغلب به‌درستی به‌عنوان زادگاه قهوه معرفی می‌شود. ازنظر فنی، اختلاف‌نظر در مورد اینكه واقعاً گونه عربیکا از كجا منشأ گرفته است، وجود دارد. اتیوپی و یمن دو رقبای داغ در این میان هستند، اما اتیوپی است که محل استقبال بی‌نظیرترین و متنوع‌ترین آرایه طبیعی گونه‌های عربیکا است.

ارتفاعات اتیوپی زیستگاه کاملی را برای شکوفایی عربیکا ارائه می‌دهد؛ به‌اندازه‌ای که این مناطق مرتفع تقریباً در همه جهان تنوع گونه‌های عربیکا را در خود جای‌داده است. به همین دلیل، اتیوپی پتانسیل تولید طیف گسترده‌ای از مشخصات و پروفایل‌های طعمی را دارد.

بیشتر قهوه در اتیوپی در موقعیت‌هایی مانند مزرعه معمولی در قاره آمریکا رشد نمی‌کند. درعوض، قهوه با همکاری بسیاری از کشاورزان خرد، با هم مخلوط و در یک کارخانه مرکزی پردازش می‌شوند. دستیابی به قابلیت ردیابی در این شرایط طبیعتاً دشوارتر است.

بااین‌حال، تعداد زیادی از قطعه‌ها در زمان‌های مختلف از کارخانه‌های فرآوری عبور می‌کنند، بنابراین هر نوع قهوه بستگی به این دارد که قسمت‌های تعاونی در هر زمان خاص برداشت می‌کنند. قهوه‌های شسته شده از منطقه یورگاچف با نت‌های چای و مرکبات مانند می‌توانند به‌شدت گلی و معطر باشند. یک قهوه شسته شده اتیوپی غربی می‌تواند از گل و لعاب بیشتری برخوردار باشد. در مقابل، قهوه طبیعی سیدامو و هرار می‌تواند جسورانه، شکلاتی و پر از میوه‌های رسیده باشد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Ethiopia

Ethiopia is often rightly heralded as the birthplace of coffee. Technically, there is dispute as to where Arabica really originates. Ethiopia and Yemen are the two hot contenders, but it is Ethiopia that is home to the most incredibly diverse natural array of Arabica varieties. The Ethiopian Highlands offer the perfect habitat for Arabica to flourish.

So much so that these highlands house nearly all of the world’s diversity of Arabica varieties. Due to this, Ethiopia has the potential to produce a wide range of characteristics and flavour profiles. Most coffee in Ethiopia is not grown in the farm-like situations typical of the Americas. Instead, the coffee is cooperatively grown. Many smallholders, sometimes hundreds, will mix their small lots together and deposit them at a central processing mill.

It is naturally more difficult to achieve traceability under these circumstances. You may buy a coffee from a mill in Ethiopia and then buy what appears to be the same coffee. However, different lots pass through the mill at different times, so any coffee will be dependent upon which parts of the cooperative are harvesting at any particular time.

Washed coffees from the Yirgacheffe region can be intensely floral and aromatic with tea- and citrus-like notes. A western Ethiopian washed coffee can be more densely floral and fuller bodied. In stark contrast, natural coffee from Sidamo and Harar can be bold, chocolaty, and chock-full of ripe fruit

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *