مجله قهوه – بحث در مورد مزه و عطروطعم Super taster test کار دشواری است: ما باید فضای ترجیح و نظر و همچنین دامهای زبان را مرور کنیم – همه ما لزوماً یک کلمه را به یکشکل یکسان تفسیر نمیکنیم، یا آن را به همان تجربه عطروطعم مرتبط نمیکنیم.
آیا وقتی میگوییم «صاف» یا «شرابی» مثلاً هر دو منظورمان یکسان است؟
در حال حاضر در زمینهای سست، ما باید این واقعیت را اضافه کنیم که در کل جمعیت، همه ما به طرز چشمگیری در تنظیم طعم و مزه متفاوت هستیم، بنابراین میتوان گفت، هرکدام از ما میتوانیم تجربههای بسیار مختلفی از یک ماده غذایی داشته باشیم.
اینجاست که آزمون super tast میتواند به ما کمک کند. آزمون super taster تا حدی گمراهکننده نامگذاری شده است.
این تست نوار کوچکی از کاغذ سفید است که برای مدت چند ثانیه با دهان بسته روی زبان خود نگه میدارید.
ممکن است هیچچیزی را نچشید، فقط کاغذ باشید، یا ممکن است بهشدت واکنش نشان دهید، چهرهای از انزجار را نمایش دهید، دهان خود را با آب بشویید و چند ساعت بعد را صرف تلاش برای خلاص شدن از این احساس کنید.
تفاوت فقط به کاغذ مربوط نمیشود بلکه به حساسیت شما نسبت به ترکیب شیمیایی روی کاغذ – پروپیل تیوراسیل بستگی دارد.
حساسیت شما در اینجا با تعداد جوانههای چشایی روی زبان شما ارتباط مستقیم دارد و جمعیت از بسیار حساس تا تقریباً غیر حساس است.
این ارتباط مستقیماً با حساسیت ما به تلخی دارد.
توجه به این نکته مهم است که تست super taster توانایی بینی ما را که در چشیدن بسیار حیاتی است، اندازهگیری نمیکند.
بهطور طبیعی، تغییرات زیادی در «بینی» افراد در سراسر جمعیت وجود دارد.
بنابراین مزه ژنتیکی است؟ خوب، نه اگرچه تفاوتهای ژنتیکی وجود دارد.
توانایی چشیدن، مانند تشخیص شخصیت در انواع مواد غذایی از قهوه گرفته تا پنیر، یک مهارت مبتنی بر تجربه است.
لازم است مقدار کافی قهوه را ارزیابی و میل کنید تا در تشخیص تفاوتها مهارت داشته باشد، درنتیجه یک «کتابخانه طعم» ایجاد کنید.
همچنین، نشان دادهشده است که حساسیت به مواردی مانند قند را میتوان آموخت و باگذشت زمان تغییر داد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Super taster test
Discussing taste and flavour is difficult: we have to traverse the landscape of preference and opinion as well as the pitfalls of language – we do not all necessarily interpret the same word in the same way, or link it to the same flavour experience.
Do we both mean the same thing when we say “smooth” or “winey”, for example?
Already on loose ground, we have to add to this the fact that, across the population, we all vary quite dramatically in our taste setup, so to speak, and can have wildly different experiences of the same foodstuff.
This is where the super taster test can help us. The super taster test is somewhat misleadingly named.
This test is a little strip of white paper that you hold on your tongue with a closed mouth for several seconds.
You may taste nothing, just paper, or you may react violently, pull a face of disgust, wash your mouth out with water, and spend the following few hours trying to rid yourself of the sensation.
The difference is not down to the paper, but to your sensitivity to the chemical compound on the paper – propylthiouracil.
Your sensitivity here is directly related to the number of taste buds on your tongue, and the population ranges from extremely sensitive to almost non-sensitive.
This directly correlates to our sensitivity to bitterness.
It is important to note that the super taster test does not measure the abilities of our nose, which is vital in tasting.
There are, naturally, wide variations in individuals’ “noses” across the population.
So is taste genetic? Well, no, although there are genetic differences.
Tasting ability, as in discerning character in all types of food from coffee to cheese, is very much an experience-based skill.
One needs to assess and taste a lot of coffee to be good at discerning the differences, thereby building a “taste library”.
Also, it has been shown that sensitivity to things like sugar can be learned and will change over time.
So there you have it: tasting is a minefield.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee