Latte art

واژه نامه تحلیلی: لاته آرت Latte art

مجله قهوه – الگوهای تزئینی یا لاته آرت Latte art که سطح سفید قهوه تازه آماده شده شما را آراسته‌اند، معمول‌تر شده‌اند.

این شکوفایی نهایی در تهیه قهوه اغلب به یک نوشیدنی دلالت می‌کند که کارکنان می‌دانند چه‌کاری انجام می‌دهند و همچنین در مورد تهیه قهوه مراقبت کرده‌اند.

مطالعه‌ای که من با روانشناس آزمایشی دانشگاه آکسفورد، چارلز اسپنس نشان داد که مشتریان مایل به پرداخت هزینه بیشتری برای یک قهوه با لاته آرت هستند، لزوماً به این دلیل که فکر می‌کنند ازنظر کیفی بهتر است.

اما به این دلیل که تشخیص می‌دهند انرژی و کار بیشتری صرف شده است این توهم وجود دارد که یک فنجان زیبا همیشه یک فنجان خوب است.

ظاهر آن مطمئناً نشان‌دهنده شیر بخارپز است، اما در مورد کیفیت قهوه موجود در آن بسیار کم به ما می‌گوید.

تسلط بر هنر لاته دشوار است و عملکردهایی که باریستاها قادر به‌سادگی با ریختن شیر بخارپز شده در قهوه؛ بسیار قابل‌توجه است.

مسابقات جهانی هنر لاته هرگز نتوانسته جمعیتی قابل‌توجهی را به خود جلب کند.

دو روش اصلی ریختن آزاد و اچ است.

ریختن آزاد مستلزم ریختن شیر بخارپز به اسپرسو و الگویی است که بدون ابزار اضافی ایجاد شده است.

این مسئله به زمان، مهارت، موقعیت و کیفیت بخار شیر بستگی دارد.

اچینگ به شما امکان می‌دهد با استفاده از ابزاری بسیار شبیه خلال‌دندان روی سطح خود نقاشی کنید و ترکیبی از این دو می‌تواند الگوهای خیره‌کننده‌ای ایجاد کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Latte art

Patterns adorning the surface of your freshly prepared flat white have become ever more commonplace.

This final flourish in coffee preparation often signifies to a drinker that staff know what they are doing and that they have taken care over the making of the coffee.

A study I worked on with the Oxford University experimental psychologist Charles Spence indicated that customers are willing to pay more for a coffee with latte art, not necessarily because they think it is qualitatively any better, but because they recognize that more energy and craft have gone into the preparation of the drink.

The flipside of this is the illusion that a beautiful cup is always a good cup.

The appearance certainly indicates well-steamed milk, but it tells us very little about the quality of the coffee within.

Latte art is hard to master, and the feats certain baristas are capable of simply by pouring steamed milk into coffee can be quite remarkable.

The World Latte Art Championship never fails to draw a crowd.

The two main methods are free pouring and etching.

Free pouring requires that steamed milk be poured into the espresso and a pattern created with no additional tools.

It is a matter of timing, skill, positioning, and milk-steaming quality.

Etching allows you to draw on the surface using a tool a lot like a toothpick.

A combination of the two can yield stunning patterns.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *