مجله قهوه – Terroir یک اصطلاح فرانسوی است که اغلب در شراب به کار میرود و از کلمه فرانسوی terre به معنی «سرزمین» گرفتهشده است.
این به بسیاری از عوامل محیطی که شرایط رشد محصول را تشکیل میدهند اشاره دارد و ممکن است مورداستفاده قرار گیرد تا عناصر متنوع دیگری را نیز تحت تأثیر قرار دهد که محصول را در منبع آن تحت تأثیر قرار میدهد، ازجمله تأثیرات انسانی.
Terroir درواقع داستان تعداد خاصی از هر محصول است.
من فکر میکنم این اصطلاح بهویژه در قهوه مناسب است و یک نمونه عالی از کلمهای است که میتوان از آن چیزهای زیادی را استنباط کرد.
تلاقی عالی از عناصر مختلف در اصل، کاملاً تأثیر میگذارد و طعم یک قهوه را بو میدهد تا بوداده و دم بکشد.
در این حالت، terroir شامل انواع قهوه پرورشیافته، خاک، آبوهوا، چیدن و فرآوری است.
هر عنصر دنیای درونی پیچیدگی خاص خود را دارد، اما هیچیک از آنها مستقل عمل نمیکنند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Terroir
Terroir is a French term most often applied to wine, and derived from the French word terre, meaning “land”.
It refers to the many environmental factors that constitute a crop’s growing conditions and may be used to encompass other diverse elements that influence the crop at its source, including human influences.
Terroir is effectively the story of a particular lot of any crop.
I think the term is particularly pertinent in coffee and is a great example of a word from which many things can be inferred.
A great confluence of different elements at origin all hugely impact and shape a coffee’s flavour before it goes off to be roasted and brewed. In this case, terroir would include the variety of coffee grown, the soil, the climate, the picking, and the processing.
Each element has its own inner world of complexity, but none of them is acting independently.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
