Ripe

واژه نامه تحلیلی قهوه: گیلاس رسیده Ripe

مجله قهوه – به‌طور گسترده‌ای تصور می‌شود که گیلاس‌های کاملاً رسیده Ripe حاوی بهترین قهوه هستند.

بااین‌حال، زمان‌هایی در تولید قهوه وجود دارد که گیلاس‌های «بیش‌ازحد رسیده» برای مشخصات طعم خاصی که می‌توانند به وجود بیاورند، انتخاب می‌شوند.

شاید مهم‌ترین سؤال این باشد: دقیقاً چه چیزی گیلاس قهوه رسیده را تشکیل می‌دهد؟

بیشتر اوقات ظاهر گیلاس قهوه است که به‌عنوان راهنمای رسیدن به آن استفاده می‌شود.

برای اکثر انواع، این زمانی خواهد بود که قهوه قبل از شروع به رنگ بنفش و قهوه‌ای، قرمز پر جنب‌وجوش باشد که شاخص‌های بیش‌ازحد خواص است.

بنابراین درحالی‌که همه ما می‌توانیم توافق کنیم که گیلاس‌های رسیده بهترین نتیجه را در فنجان دارند، اما سایه دقیق قرمز اغلب از انواع مختلف متفاوت است و امروزه برای کشاورزان بیشتر متداول است که مقدار قند گیلاس را اندازه‌گیری کنند تا به تشخیص بهینه زمان چیدن برسند.

برداشت چوب در اینجا فواید خود را دارد، اما فناوری مدرن همچنین می‌تواند با مرتب‌سازی آلبالوها پس از برداشت، به نتایج عالی برسد.

در کشورهایی مانند برزیل، یک تراکتور بزرگ گیاهان قهوه را از بین می‌برد و سپس از همه انواع گیزمها برای مرتب‌سازی رسیده از نارس استفاده می‌شود – مانند جداکننده‌های فشار که میزان سختی گیلاس را اندازه می‌گیرند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Ripe

It is widely held that perfectly ripe cherries contain the best coffee.

There are, however, times in coffee production when “overripe” cherries will be chosen for the specific flavour profile they can bring.

Perhaps the most pertinent question is: exactly what constitutes a ripe coffee cherry? It is most frequently the coffee cherry’s appearance that is used as a guide to ripeness.

For most varieties this will be when the coffee is at its most vibrant red before it starts to go purple and brown, which are indicators of overripeness.

So while we can all agree that ripe cherries produce the best results in the cup, the exact shade of red can often vary from variety to variety, and nowadays it is more common for farmers to measure the sugar content of the cherry to help discern optimal picking times.

Handpicking has its benefits here, but modern technology can also achieve excellent results by sorting the cherries after they have been harvested.

In countries like Brazil a big tractor will strip the coffee plants and then all manner of gizmos are used to sort ripe from unripe – such as pressure sorters that measure how hard the cherries are.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *