Species

واژه نامه تحلیلی قهوه: گونه‌های قهوه Species

مجله قهوه – بسیاری از گونه‌های قهوه Species (قهوه) وجود دارد که به‌طور طبیعی در طبیعت وجود دارد و همه بومی سواحل شرقی آفریقا هستند.

ماداگاسکار بیشترین تعداد گونه قهوه را دارد، همان‌طور که توسط آرون دیویس، رئیس تحقیقات قهوه در باغ گیاه‌شناسی رویال، کیو ثبت‌شده است.

به طرز شگفت‌انگیزی، بیش از نیمی از گونه‌های قهوه جهان مستند نبودند تا اینکه دیویس و تیمش در اواخر دهه 1990 تصمیم گرفتند همه آن‌ها را جستجو، پیدا و فهرست کنند.

دو گونه‌ای که تقریباً تمام قهوه‌های تولیدشده برای مصرف را تشکیل می‌دهند، قهوه روبوستا و قهوه عربیکا هستند.

روبوستا را فرومایه این دو می‌دانند. این گیاه در ارتفاعات بسیار کمتری رشد می‌کند، به‌طورمعمول بین سطح دریا و 1000 فوت (300 متر). بسیار مقاوم در برابر بیماری است و به‌طورمعمول دو برابر محصول در هر درخت نسبت به گونه عربیکا تولید می‌کند.

تخمین زده‌شده است که روبوستا 30 درصد قهوه تولیدشده در جهان را تشکیل می‌دهد، اگرچه این رقم مورد اعتراض است.

همه گونه عربیکا از کیفیت بالایی برخوردار نیستند و می‌توان یک روبوستا که از یک عربیکا بهتر عمل می‌کند، داشت.

روبوستا اما نمی‌تواند با بهترین محصولات عربیکا رقابت کند.

اغلب می‌بینید که روبوستا با عربیکا مخلوط شده است و اگرچه انواع مختلفی وجود دارد، اما می‌توانید حدس بزنید که یک روبوستا یک فنجان تلخ و سنگین‌تر با «روشنایی» کمتر و نت‌های میوه کمتر تولید خواهد کرد و یک روبوستای خوب نت‌های شکلاتی و فندقی را به نمایش می‌گذارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Species

There are many Coffea (coffee) species that occur naturally in the wild and all are indigenous to the east coast of Africa.

Madagascar has the highest number of coffee species, as recorded by Aaron Davis, Head of Coffee Research at the Royal Botanic Gardens, Kew.

Amazingly, more than half the world’s coffee species were not documented until Davis and his team decided to venture out, find, and catalogue them all in the late 1990s.

The two species that make up nearly all the coffee grown for consumption are C. robusta and C. arabica.

Robusta is seen as the inferior of the two. It grows at much lower altitudes, typically between sea level and 1,000ft (300m).

It is highly disease resistant and typically produces twice the yield per tree than Arabica.

It has been estimated that Robusta makes up 30 percent of the coffee grown in the world, although this figure is contested.

Not all Arabica is of a top quality and it is possible to have a Robusta that outperforms an Arabica.

Robusta, however, cannot compete with the best Arabica crops. You will often see Robusta blended with Arabica, and although there are many varieties, you can surmise that a Robusta will produce a more bitter, heavier cup with less “brightness” and fewer fruit notes.

A good Robusta will display chocolate and hazelnut notes.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *