Vacuum pot

واژه نامه تحلیلی قهوه: گلدان خلأ Vacuum pot

مجله قهوه – گلدان خلأ Vacuum pot به‌طور خلاصه «گلدان خالی» – بیشتر با نام تجاری Siphon دیده می‌شود.

سایفون درواقع طراحی خاصی از گلدان خلأ است که توسط شرکت ژاپنی Hario ساخته‌شده است، اما مانند جاروبرقی هوور در انگلیس و ایرلند، این نام نشان‌دهنده خود دستگاه است.

برای دم کردن قهوه فیلتری، روش دم آوری چشمگیری وجود ندارد.

رایج‌ترین مقایسه‌های شنیده شده مربوط به یک آزمایش علوم مدرسه‌ای و اخیراً چیزی در نمایش تلویزیونی Breaking Bad است.

ازنظر بصری، گلدان خلأ از دو ظرف شیشه‌ای تشکیل شده است که یکی در بالای دیگری نشسته و منبع گرما در زیر آن قرار دارد.

آب در ظرف پایین قرار می‌گیرد و بسته به نوع طرح، یک کاغذ، پارچه یا فیلتر شیشه بین دو محفظه قرار دارد.

با اعمال گرما، آب گرم می‌شود و فشار در محفظه پایین ایجاد می‌شود و آب را در یک نقطه بحرانی به محفظه بالایی می‌رساند. سپس قهوه به محفظه بالایی اضافه می‌شود و تا زمانی که کاربر بخواهد غوطه‌ور می‌شود. هنگامی‌که منبع گرما از بین می‌رود، خلأ ایجاد می‌شود و دم را به محفظه پایین می‌مکد، درحالی‌که آسیاب قهوه همچنان بالا است.

این روش دارای منحنی دمای معکوس است، به این معنی که گرمای دم در تمام مدت افزایش می‌یابد.

این به دلیل عایق بودن قهوه بر روی آب است.

این نکته منفی وجود دارد که قهوه قابلمه در خلأ ممکن است هنگام دم کشیدن برای مدت طولانی بیش‌ازحد استخراج شود.

بااین‌حال، این روش می‌تواند قهوه دلپذیری تولید کند، درحالی‌که یک نمایش مسحورکننده را ارائه می‌دهد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Vacuum pot

The vacuum pot – “vac pot” for short – is most commonly encountered under the trade name Syphon.

The Syphon is actually a specific design of the vacuum pot made by the Japanese company Hario, but, like the Hoover vacuum cleaner in the UK and Ireland, the name has come to represent the device itself.

There is no more dramatic brewing method for filter coffee.

The most common comparisons heard are those of a school science experiment and, more recently, something off the hit TV show Breaking Bad.

Visually, the vac pot consists of two glass bulbs, one sitting atop the other, with a heat source beneath.

Water is placed in the bottom bulb, and, depending on the design, there is either a paper, cloth, or glass filter between the two chambers.

As heat is applied, the water heats up and pressure is created in the bottom chamber, forcing the water up to the top chamber at a critical point.

Coffee is then added to the top chamber and is steeped for as long as the user desires.

When the heat source is taken away a vacuum is created, sucking the brew into the bottom chamber, while the grounds remain up top.

This method has a reverse temperature curve, meaning that the heat of the brew rises throughout; this is due to the insulating effect of the coffee on the water. This has the downside that vacuum-pot-brewed coffee can often overextract when brewed for too long.

Used well, however, the method can produce delightful coffee, all while providing a mesmerizing, theatrical show.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *